Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Süper Lig'e Son Bilet: Sakaryaspor - Bodrumspor

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,355
5,550
113
Kimi sevdiysek poposunu döndü ve gitti...

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,625
2,978
113
Yoldaydim bende. İlk 10 dk izledim. Gerisini izlemeye degmez diye kapatmistim. 1-1 bitince belki penaltilarda aliriz dedim ama olmadi. Saglik olsun.
Böyle beklemiyorduk uzatmaları
Her zamanki gibi finali yapamadık

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,355
5,550
113
Oha bodrum 2 kirmizi mi gordu :)
Kazayla 1 gol atsak da simdi son 5 dakka umutlansak bari

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,083
10,035
113
Favori aten bodrumdu glib oranlara bakarsak

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,625
2,978
113
Ben cok takip etmiyorum ama buraya gelmek bile mucizeydi. Sagdan soldan toplama futbolcularla ozellikle de yabancilarla olmadi
Buraya gelmek bile mucizeydi demenden takip etmediğini farkettim..
Bizim hakkımızdı bu sene. Play-off a direk katılmak yaramadı. Takımın en golcüsü, en iyisi del Vale yürüyemedi bile, bel kemiği domkor inanılmaz hatalar yaptı.
İkinci 45 dakika bodrum inanılmaz rehavete kapılıp çıktı 1-1 oldu bende herkes gibi süperligteyiz eğer 90 dakika 1 - 1 bittiyse aldık finali dedim..
Bu kez biz rehavete kapılıp çıktık uzatmalara, peş peşe 2 gol yedik..
Yapacak birşey yok.. Bir sene daha boşa gitti..

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,614
578
113
Yıkılasin bodrum enkazını göreyim sana camia diyenin avradını s...

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
Buraya gelmek bile mucizeydi demenden takip etmediğini farkettim..
Bizim hakkımızdı bu sene. Play-off a direk katılmak yaramadı. Takımın en golcüsü, en iyisi del Vale yürüyemedi bile, bel kemiği domkor inanılmaz hatalar yaptı.
İkinci 45 dakika bodrum inanılmaz rehavete kapılıp çıktı 1-1 oldu bende herkes gibi süperligteyiz eğer 90 dakika 1 - 1 bittiyse aldık finali dedim..
Bu kez biz rehavete kapılıp çıktık uzatmalara, peş peşe 2 gol yedik..
Yapacak birşey yok.. Bir sene daha boşa gitti..
Doncor berbat oynadı. Kaybettiğiniz takım da hak etmeyen bir takım değildi alt ligden yükseldi final oynadı olmadı bu sene şans onların yüzüne güldü

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,625
2,978
113
Doncor berbat oynadı. Kaybettiğiniz takım da hak etmeyen bir takım değildi alt ligden yükseldi final oynadı olmadı bu sene şans onların yüzüne güldü
Bodrum kim falan argümanına katılmıyorum zaten adamlar iki senedir iyiydi, bizede tersti..
Çorum daha iyiydi ama bodrum geldi rakip, o da bize ters gelen takımdı. Sağlık mağlık olsun. Sevinsinler, kutlasınlar camia olarak haklarıdır.

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
894
462
63
ya bodrum iyi takımda sakarya varken bodrumun ne işi var süper ligde çok ayar oluyorum tribünsüz takımlara