- 1,026
- 351
- 83
en alt da profil yazıyor oraya gir promosyonlar var ordan bonuslar görürsünBu şekilde çıkıyor
en alt da profil yazıyor oraya gir promosyonlar var ordan bonuslar görürsünBu şekilde çıkıyor
Boş kral burası buraya baktım zatenen alt da profil yazıyor oraya gir promosyonlar var ordan bonuslar görürsün
Eklenmmeis sana kral canlıya yaz ben de öyleydi canlıya yaz soyleBoş kral burası buraya baktım zaten
Onu da yaptım kral yok 🤣 canlı destekte çerez temizle diyor temizledik gene yok herkese var bize yok 🤣 eyvallah sağolasınAyrıca attığın fotafa çevrim bonusu oyna olanı sağ kaydir aktif et
Keske gidip tavuk dürüm ayran yeseydin ahÇekimim geldi başka sitede yedim bile
300 için 35k ceza yedirme akrabalarınaBu tarz sitelere ip dememeleri için kendim ben şu sekilde üye oluyorum opera tarayıcı öneririm siteye kayıt olmadan uçak modu aç kapa f5 yap yani ekranı yenile öyle kayıt ol ve bunları gizli sekmeden yap ip demeleri imkansız ben tüm dostlarimin adına hesap açıp bankalarina çekim yapıyorum arkadaslar ortak olmak isteyen ulasabilir parasını da kirisiriz bende data dolu
Kanka ben böyle denemeden para kazanıp siteye atiyorum büyük vuruyorum bazen bir keresinde site değiştire degistire en son 178 k vurdumKeske gidip tavuk dürüm ayran yeseydin ah
Bro bu işten ceza yiyen görmedim300 için 35k ceza yedirme akrabalarına