Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Superbet 250 TL Deneme Bonusu

Aziz628

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
158
46
28
*Daha önce Paylaşıldımı bilmiyorum bakındım ama Detaylı göremedim işinize yarar umarım.*

Bonus Şartları Nelerdir?
  1. Promosyonumuz boyunca tüm üyelerimize 250TL Üyelik Bonusu verilmektedir.
  2. Bu promosyondan kayıt olan her üyemiz yalnızca bir defa yararlanabilir.
  3. Bu promosyondan her üye yalnızca bir kez çekim yapabilir.

• Deneme bonusu ile bakiyenizi 1.000 TL ye ulaştırdıktan sonra 250TL, 2.000TL'ye ulaştıktan sonra 500TL olarak çekim işlemi yapabilirsiniz.

*LİNK* https://superbet807.com/tr/Promotions
Bitik olmuyor

Siirbaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
153
40
28
*Daha önce Paylaşıldımı bilmiyorum bakındım ama Detaylı göremedim işinize yarar umarım.*

Bonus Şartları Nelerdir?

• Deneme bonusu ile bakiyenizi 1.000 TL ye ulaştırdıktan sonra 250TL, 2.000TL'ye ulaştıktan sonra 500TL olarak çekim işlemi yapabilirsiniz.

Bu siteye sakın hiç bulaşmayın dolandırıcının önde gideni benim 30 binimi sildiler hesap bile vermediler Süperbet dolandırıcıdır

Siirbaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
153
40
28
talisca53
Tanınmış üye
Aktif Üye

Ayrıcalıklı Üye

TC Onaylı

ben birazdan güzel bir site için şartları çok güzel olan bir deneme bonusu paylascam arkadaşlar yalnız şuan kuponum var sonuclansin çekim yapicam eğer ödeme yaparsa paylascam yapmazsa paylasmiycam ama site çok sağlam duruyor odeme yapar gibi şartları çok güzel çevirim ve yatırım şartı yok
Bu siteye sakın hiç bulaşmayın dolandırıcının önde gideni benim 30 binimi sildiler hesap bile vermediler Süperbet dolandırıcıdır

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
392
86
28
Aynı ip diye palavra sıkıyor site güvenmeyin

oguzhan34551983

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1
0
1

Bonus Şartları Nelerdir?

bu siteye sakın üye olmayı ben bin TL yatırım yaptım on bin beş yüz kazandım 2 dakikaya parayı yolladılar 3 bin yatırdım 370 binlira kazandım 10 katı çevrim dediler onuda yaptım sonra 10 kat daha dediler paramı vermediler sadece yatırdığım 3 bini geri yolladılar

Moondance

Üye
Yeni Üye
37
6
8
Bu siteye sakın para yatirmayin 10.000 yatirdim 60.000 yapip cekim verdim 2 saat beklettiler sonra hesabima giremedim sifre degistirilmis sifre unuttumdam tekrar aldim hesabima girince cekim talebim iptal edilmis oyunlarda bakiyem sifirlanana kadar oynanmis giris hareketlerine baktigimda farkli 1 tane ip ile girilmis site elemanlari yapti bunu

Ekli dosyalar