🤣🤣🤣 tl olarak yatırım teklif et ülkeye döviz sokacaksınız diye adamlara gaz ver73 dolar oldu sımdı ne olcak
Az daha oyna 150 dolar falan yap 50 sizin olsun 100 yatırın de 25 dolar bahşiş oluyor85 dolar oldu ne olcak sımdı
kardeş b0kunu cıkarma istersen şaka 1 kere yapılır yaptın gulduk surda cıddı bısey soruyoruzAz daha oyna 150 dolar falan yap 50 sizin olsun 100 yatırın de 25 dolar bahşiş oluyor
Yav saçma saçma soru soruyorsun şimdi ne olacak diye bende sana mantıklı olabildiği kadar cevap veriyorum ya 25 dolar yatırım yapıp çekmeyi denersin yada şimdi ne olacak diyip oynamaya devam edersin çok açık değil mi ne olacağıkardeş b0kunu cıkarma istersen şaka 1 kere yapılır yaptın gulduk surda cıddı bısey soruyoruz
Medusa var ona gir kazancı iyi ben 80 90 dolar yapmıştım da başka oyunları denerken kaybettimHangi oyuna girelim var mı tavsiye, paylaşım içinde teşekkürler
valla de bonus veriyormu hepCanı sıkılan bol bol üyelik açsın uçak moduna alıp sonra canlı desteğe bağlansın sürekli veriyorlar 5 inci hesabımı açtım 😂
o ney la 25 dolar nedir aga 25×825 dolar yatirim sarti var. 25× 1 dolar ... yatin uyuy7n 😀
Uçak moduna al ama sürekli alabilirsin 😂valla de bonus veriyormu hep
yatırımlj olmasa iyimişUçak moduna al ama sürekli alabilirsin 😂