Lan hiç güleceğim yoktu 🤣🤣ömürlü ol senAdama diyorum ki köyde yaşıyorum ağ dağın başında internetim zor çekiyor bana diyoki sizin internetiniz üzerinde çoklu üyelik var
Lan hiç güleceğim yoktu 🤣🤣ömürlü ol senAdama diyorum ki köyde yaşıyorum ağ dağın başında internetim zor çekiyor bana diyoki sizin internetiniz üzerinde çoklu üyelik var
Yardımcı olabileceğim farklı bir konu var mıdır efendim?😂😂Ben canlıya bağlanıp önce diyorum ki ip de çoklu üyelik söz konusu mu diyorki niye sordunuz diyorum bazı siteler böyle yalan atıyor yok diyor efendim sizin ip temiz eyvallah çekiyorum üye olup bağlanıyorum başka birisi denk geliyor diyorum bonus alabilirmiyim bana diyorki gavat çoklu ip tamam diyorum konusma geçmişini ac hanginiz yalanci göreyim 2dk bekletip efendim üzgünüm çoklu ip diyor daha bisey yazmadan sohbeti kapatıyor bidahada baglanamiyorum sever misin sker misin bunlari kardeş 😃
.......................... 😅Yardımcı olabileceğim farklı bir konu var mıdır efendim?😂😂
Boyle bir bonus yok diyor at.kafasibu site odemez
Boyle bir bonus yok diyor at.kafasi ne.diye uye yaptiriyon butun sulaleni elden.gwcirdim haberin olsunadres bu 100 spin veya freebet veriyor.canlıdan sorarsınız arkadaşlar link bırakıyorum
Suprembet
www.suprembet78.com
Dolandırıcı zaten boş verBoyle bir bonus yok diyor at.kafasi
Aynen dost boşuna üye oldukBoyle bir bonus yok diyor at.kafasi ne.diye uye yaptiriyon butun sulaleni elden.gwcirdim haberin olsun
Reyis çok degilmi site kapanır bu tutaraFaffbet Öder
Kullanıcı adım Doguars
Senin ben beynini s...mFaffbet Öder
Kullanıcı adım Doguars
Bende diyorum neden paramı ödemiyorlar tüm kasayı almışsın kardo bize para kalmamışFaffbet Öder
Kullanıcı adım Doguars
Sesli 🤣🤣🤣Reyis çok degilmi site kapanır bu tutara
Ben oranın canlidesteginin kullandığı mousenin eski sahibinin arkadaşı bizden de 15 TL kazandiniz tebrikler bakiyeniz 50₺ 😅 (İroni)Faffbet Öder
Kullanıcı adım Doguars