- 17,710
- 5,473
- 113
Dostum geğiştirBeyler durum berbat bu dag hause benim lanetim hep kaybettim bu oyunda toplamda 300 tur oynadim 1i 20x 1i 30 verdi suan 18 spin yakaladim buda kotu verirse battik.kasa suan 200
Dostum geğiştirBeyler durum berbat bu dag hause benim lanetim hep kaybettim bu oyunda toplamda 300 tur oynadim 1i 20x 1i 30 verdi suan 18 spin yakaladim buda kotu verirse battik.kasa suan 200
18 freespinde hakkaten rezaletAllah belasini versin bu oyunun bidahada tovbe
Fruit shop diyorumAllah belasini versin bu oyunun bidahada tovbe
Tamam kanka jammin jars oraya eklenmişse onu dene, sekabete eklenmiş orayada gelmiştirArkadaslar son durum bu aksama devam edicem.tavsiye oyun varsa degerlendiririm grsmk uzere.kasa750 suan
Toparlayacaksın başkan umarım ya. Bu kadar sürdü mutsuz bitmesin, en azından zararın olmasın...600 tur hotline oynadım 9 kez scatter kaçtı 1 kez bile vermedi.1.80den çevirdim zarar -250 kasa 500
Sans seninle olsun.Beyler kasa 990 falan 15 kat cevrimli %50 slot bonusu aldim cevrimi tamamlarsam ve 1 k uzeri kasa kalirsa 5kisiye 20den baslayarak 30 kisiye 20ye kdr yolu var kazanca gore degisir.surekli oynamiycam arada oyniycam resimde yapicam.bol sanslar.1 k alti msji olanlar ve sadece etkinliklere katilanlar hic etkinlik yapmamis olanlar katilmasin lutfen.cekilis durumunda listeden cikartilacaklar.(en azindan aakaladiklarimi cikarticam)