AyipsinDost bol şanslar izin var mı katılabilirmiyim
25in ve freespinin cevrim sarti varmi?Betsilin dene reis 120 yatır 145 le baslarsın 15 de spin alırsın gold rush da cevırırsın ordan da en az 30 gelir
Hicbir sart yok direk bakiyeye geciyo25in ve freespinin cevrim sarti varmi?
1 etkinlik var benim 1000e de daha var şansımı yüksek görüyorum ama dediğin gibi dostum heralde şart zatenOlm burdakınherkesın 1000 mesajı aşmış 1000 mesajı olmayıp hic rolling yapmayıp 6 aydan kısa suresır uye olanlar katılamaz seklınde duzeltılmeli
Sa bol sans katilabiliyor muyum ben25in ve freespinin cevrim sarti varmi?
Neyse bonusa falan gerek yok.basimiz agrimasin.betasusdan kombo bonusu alcam.100e 50 veriyor .1.6 kombin sarti var naparsan yap bu kolay digerleriyle ugrasmam kafam karisiyor.ayni mac olmiycak su oran olcak.alt ust yasak bilmem ne gerek yok betasusa atar 1.6 orandan kombind3n yururuz olursaBonusu aynı maca oynama yeter
A.s gerekli sartlara sahipsen evet dostumSa bol sans katilabiliyor muyum ben
Bol şansBeyler totem ve takip edenlerden secilicek.1000 msjdan az msji olan 6 aydan eski uyeler katilabilir.daha once hic roll yada etkinlin yapmayanlar katilamaz!
Biraz isim var ama.3e kalmaz gelicem.guzel bonus veren site varsa ve tavsiye varsa oraya atalim.onerileriniz bekliyorum kazanmak dilegiyle.
hedefe ulasirsak 5 kisiye 20
Sen billirsin reis kazan da gerisi onemsizNeyse bonusa falan gerek yok.basimiz agrimasin.betasusdan kombo bonusu alcam.100e 50 veriyor .1.6 kombin sarti var naparsan yap bu kolay digerleriyle ugrasmam kafam karisiyor.ayni mac olmiycak su oran olcak.alt ust yasak bilmem ne gerek yok betasusa atar 1.6 orandan kombind3n yururuz olursa
11 Aralık 2019 olirmuA.s gerekli sartlara sahipsen evet dostum
5 kat cevrim ama tek kat değilNeyse bonusa falan gerek yok.basimiz agrimasin.betasusdan kombo bonusu alcam.100e 50 veriyor .1.6 kombin sarti var naparsan yap bu kolay digerleriyle ugrasmam kafam karisiyor.ayni mac olmiycak su oran olcak.alt ust yasak bilmem ne gerek yok betasusa atar 1.6 orandan kombind3n yururuz olursa
Resmi kurum degiliz.sen yabanci degilsin.o kurallar eger kazanirsak para yabanciya gitmesin diye var11 Aralık 2019 olirmu