- 3,524
- 2,504
- 113
Dost benim kardeşim Beyza göndermiş yanlışlıkla geri verir misin 😂
Verdinmi la parayıBetnano 2 kez fazla para yatırdı biri 700 du biri 1600 hmmn aradılar hesabımı kıtlmişlerdı nası arıyolar ama ikisindede pes pese oldu bunlar 2 gun arayla 200 er lira nakıt tanımlmıdlardı kız nası yalvarıyo bnden gıdecek dıye
2bınlmi zengın olcaz ozamn para gırla heryerimden sipali fıskırıyoduVerdinmi la parayı
Hangi siteye yatırım yaptın dost payfixten düşmedi paraBeyler payfix te cidden sorunlu bir yer aslında bende konu açmak istemedim ama benimde 2 kere soyle bir olay basima geldi sitelere 1k para attip site hesabina paranın geçip payfixten cekilmedi bunlar da hep kaybedip payfox te param yok saniyordum girip bakmam la 2 k parayi gorunce sok olmuştum
Kebab hayır li olsunMerhaba arkadaşlar 2 haftadır payfixse girmiyordum geçen 25 TL attım payfix hesabına girdiğimde 5.525 TL vardı bu para nereden nasıl geldi bilmiyorum ama beyzanur diye bir kız tarafından atılmış ve bende çekip hemen kredi kartlarını falan ödedim 1 haftadır diken üstündeyim acaba arayıp isticeklermi başım ağrırmı diye ses seda yok sizce böyle bir durumda sıkıntı yaşarmıyım böyle bir olay yaşayan oldumu?
Sans yuzune gulmus KardesMerhaba arkadaşlar 2 haftadır payfixse girmiyordum geçen 25 TL attım payfix hesabına girdiğimde 5.525 TL vardı bu para nereden nasıl geldi bilmiyorum ama beyzanur diye bir kız tarafından atılmış ve bende çekip hemen kredi kartlarını falan ödedim 1 haftadır diken üstündeyim acaba arayıp isticeklermi başım ağrırmı diye ses seda yok sizce böyle bir durumda sıkıntı yaşarmıyım böyle bir olay yaşayan oldumu?
0Dost benim kardeşim Beyza göndermiş yanlışlıkla geri verir misin 😂
Dayı acımasaydınBetnano 2 kez fazla para yatırdı biri 700 du biri 1600 hmmn aradılar hesabımı kıtlmişlerdı nası arıyolar ama ikisindede pes pese oldu bunlar 2 gun arayla 200 er lira nakıt tanımlmıdlardı kız nası yalvarıyo bnden gıdecek dıye
Cebe giren çıkmaz de 😃 yıllar önce forvet bet 3000 çekim vermiştim iki kere yolladılar tehtit ettiler g.. Yiyorsa beklerim derim bir bardak su içtilerbetticketten geçen yıl 10k para çekmiştim. 10k yı jeton hesabına tam 18 saat sonra göndermişlerdi inat ettim oynamadım bekledim gelmesini. her neyse para geldi aradan 5 dk geçti yine 10 k gelmişti . sitedeki telefonum güncel değildi mail atmışlardı yanlışlıkla gönderildi geri gönderirseniz hesabınıza 500 tl bonus eklenecek 1000 tl yapın çekin diye aynen şunu yazdım --bana giren artık benimdir-- bunu yazıp gönderdim. maillerini engelledim hesabımıda kapatmışlardı
Sahsen ben bunu yasasam gonderene ulasmaya calisirdim belki o senden daha zordadir.Merhaba arkadaşlar 2 haftadır payfixse girmiyordum geçen 25 TL attım payfix hesabına girdiğimde 5.525 TL vardı bu para nereden nasıl geldi bilmiyorum ama beyzanur diye bir kız tarafından atılmış ve bende çekip hemen kredi kartlarını falan ödedim 1 haftadır diken üstündeyim acaba arayıp isticeklermi başım ağrırmı diye ses seda yok sizce böyle bir durumda sıkıntı yaşarmıyım böyle bir olay yaşayan oldumu?
Ulan bari nakit tanımlasalar bonus tanımlayıp çevir demiş şaka gibibetticketten geçen yıl 10k para çekmiştim. 10k yı jeton hesabına tam 18 saat sonra göndermişlerdi inat ettim oynamadım bekledim gelmesini. her neyse para geldi aradan 5 dk geçti yine 10 k gelmişti . sitedeki telefonum güncel değildi mail atmışlardı yanlışlıkla gönderildi geri gönderirseniz hesabınıza 500 tl bonus eklenecek 1000 tl yapın çekin diye aynen şunu yazdım --bana giren artık benimdir-- bunu yazıp gönderdim. maillerini engelledim hesabımıda kapatmışlardı
geçmiş olsun reisMerhaba arkadaşlar benimde dün queenbet hesabımda 3100 TL vardı gece fruit partide harcanmış, yemek sepeti ile şifre aynıydı, orayı hacklemişler, acaba bir bağlantı varmı bilmiyorum ama bu olaydan 1 saat önce 9000 çekim yapmıştım, iyiki de yapmışım