- 26,748
- 26,166
- 113
Enişte gitse net o olurdu
Adam normal değil diyecektim gitti zaten Ogeday olur bu sene diye düşünüyorum adam hem sporcu hem de çok hırslı boş zamanlatımda ara ara takip ediyorumTurabi
İzledigimden değil , herif ruh hastası
Nagihan tek geçerimAdam normal değil diyecektim gitti zaten Ogeday olur bu sene diye düşünüyorum adam hem sporcu hem de çok hırslı boş zamanlatımda ara ara takip ediyorum
Çok kaba değil mi bir hanımefendi içinNagihan tek geçerim
Net hilmicemSurvivor da kim şampiyon olur.
Adam yakışıklı ama sanki biraz performanta zayıf kalıyor gibi geliyor banaNet hilmicem
Bence de Acun olur 😁 zaten adam televizyon sektörünü sırtladı götürüyor 😁Acun olur
Kaba olmasına bakmıyoruz ki en kibar olan mı şampiyon oluyorÇok kaba değil mi bir hanımefendi için
Haklısın bu yorum karşısında bir şey diyemedim 😁Kaba olmasına bakmıyoruz ki en kibar olan mı şampiyon oluyor
nagihan elendiiiiNagihan tek geçerim
Hadi ben hic izlemiyordum reelslerde cikiyodunagihan elendiiii
arada bakıyorum bendeHadi ben hic izlemiyordum reelslerde cikiyodu
Ne zaman elendi yahu bende kaçırmışım orayı 😁Hadi ben hic izlemiyordum reelslerde cikiyodu
Bence de Acun olur 😁 zaten adam televizyon sektörünü sırtladı götürüyor 😁
[/QUOTEt
Televizyon tek degilki adam 2 adet futbol kulübü satın aldı spikerlikten nereden nereye insana ne yaparsa akilinla yapar akıl çok önemli
1.5 ay sonra girdi içeri el soğuktu şuan %55 e çıkmış baktım Hilmi Survivor markasidir diğer şampiyonlara benzemezAdam yakışıklı ama sanki biraz performanta zayıf kalıyor gibi geliyor bana