- 14,404
- 4,743
- 113
4 oldu birde beni katsan 5 olsa 🙂tamamdır hallediyorum kardo zaten
Marley
Tokmakçı
Keskin
yorum yapmış mesajdan önce bide ben 😀
4 oldu birde beni katsan 5 olsa 🙂tamamdır hallediyorum kardo zaten
Marley
Tokmakçı
Keskin
yorum yapmış mesajdan önce bide ben 😀
O zaman akşam maçlarına küsüratı bas brklrmede kal dost yine tek maça gömme25 k zarardaydim son 3 k attim 42 oldu
Dost maç kazanmış gelmişssin adamın mesajına kadar demiş benim yapcak bişeyi malesef yk4 oldu birde beni katsan 5 olsa 🙂
Güzel dönmüşsün zarardan dost veleybol maçlarında set sıkıntı oluyor maç sonu daha garanti25 k zarardaydim son 3 k attim 42 oldu
Şans yapacak birşey yok reis eyvallah.Dost maç kazanmış gelmişssin adamın mesajına kadar demiş benim yapcak bişeyi malesef yk
Bas affetmeİşimiz bu sefer çok zora girdi cevirmemiz lazım arkadaslar gelirse 3 4 arkadas a ulaşırım
Ekli dosyayı görüntüle 483383
Şu önceki dönemden borç alıp vermeyenler varmı yorumlarda onlara ayrı ulaşBundan önceki tüm yorum yapanlar a ulasicam
Bol bol şanslar dostİşimiz bu sefer çok zora girdi cevirmemiz lazım arkadaslar gelirse 3 4 arkadas a ulaşırım
Ekli dosyayı görüntüle 483383
Listeye ekleme olsunOhaaaaa 42.169 lira vardı 169 kusurat i uçağa bastım buraya yorum yaparken unutmusum aklıma geldi şuna bak puahaha 🤣🤣🤣
noldu kaç x e kadar gitmişOhaaaaa 42.169 lira vardı 169 kusurat i uçağa bastım buraya yorum yaparken unutmusum aklıma geldi şuna bak puahaha 🤣🤣🤣
Tebrikler dost kazancın daim olsunOhaaaaa 42.169 lira vardı 169 kusurat i uçağa bastım buraya yorum yaparken unutmusum aklıma geldi şuna bak puahaha 🤣🤣🤣
Ekli dosyayı görüntüle 483392
Tam aldım 3.047 tl patladı 2 x sonranoldu kaç x e kadar gitmiş
Sende rüzgarı bikere arkana alınca iyi gidiyorsunOhaaaaa 42.169 lira vardı 169 kusurat i uçağa bastım buraya yorum yaparken unutmusum aklıma geldi şuna bak puahaha 🤣🤣🤣
Ekli dosyayı görüntüle 483392