- 4,574
- 1,805
- 113
1kyı 10kişiye @Shellac hocam çekiliş yapsa daha uygun gibi
Destekliyorum sen yaparsın dost birderollinge talibim
Tebrikler knkDeplasman kazandi sonunda
Çek sorun olmazDeplasman kazandi sonunda
Sana göre o iyi olabilir ben çekilişlerde çıkmıyorum geçende çıktım paparam yok diye hakkım yandı alamadımYav kardeşim diğerleri nolacak çekiliş yapsa kazanırsa herkes kazanacak kaybederse herkes kaybedecek orta yolu budur bu işin
@Abuzerkömürcü rol yapsınYav kardeşim diğerleri nolacak çekiliş yapsa kazanırsa herkes kazanacak kaybederse herkes kaybedecek orta yolu budur bu işin
Dost tebrikler bir arkadaş rol yapsın tokmağı abuzer(savas) bu arkadaşlar ıyiDeplasman kazandi sonunda
Tebrikler arkadaşlar@butragueno ve @Abuzerkömürcü ye 500 er lira atayim 2 roll yapın yatırıma bonus falan da yaparsınız payfix limitim yok hangisiyle çekerseniz paylasirsiniz arkadaslar
Kanka yapabilirimArkadaşlar bu sefer krediye verecegimden çok bisey kalmiyor bide limit düştü iyice. Obyuzden 1 kisiye aranızdan 1000 tl göndereyim kendinize roll yapın 1 2 adım krediye kafa kafaya denk getirdim
Rolling olmasa daha iyi hocam olacaksada sen yap sansın iyiyken tek adım yada 2 adım@butragueno ve @Abuzerkömürcü ye 500 er lira atayim 2 roll yapın yatırıma bonus falan da yaparsınız payfix limitim yok hangisiyle çekerseniz paylasirsiniz arkadaslar
Kardeşim valla bravo helal olsun sanki ben kazandım inan😎İşimiz bu sefer çok zora girdi cevirmemiz lazım arkadaslar gelirse 3 4 arkadas a ulaşırım
Ekli dosyayı görüntüle 483383