- 2,021
- 1,594
- 113
ben konuya baktım bazı kullanıcılar her sayıda yazmışlar yorum. içten takip etmişler. handikap 22 olasıya kadar tek tek üşenmeden yazdılar. onlar zaten promosyonu hak ettiler.
Küsuratlı krediEvet arkadaşlar 39980 tl kredi ödeyip kapattım. Şimdi sizlere şans parasi atayim
Daha çekme beni dinle sıkıntı krediEvet arkadaşlar 39980 tl kredi ödeyip kapattım. Şimdi sizlere şans parasi atayim
40k iyi ödeme haEvet arkadaşlar 39980 tl kredi ödeyip kapattım. Şimdi sizlere şans parasi atayim
İyi maşallah dielim bu işin içinde olup kredi limitin var yineEvet arkadaşlar 39980 tl kredi ödeyip kapattım. Şimdi sizlere şans parasi atayim
Kesene bereket kazancın daim olsunEvet arkadaşlar 39980 tl kredi ödeyip kapattım. Şimdi sizlere şans parasi atayim
Kesene bereket dostEvet arkadaşlar 39980 tl kredi ödeyip kapattım. Şimdi sizlere şans parasi atayim
Naber yiğidimKesene bereket dost
HelalllEvet arkadaşlar 39980 tl kredi ödeyip kapattım. Şimdi sizlere şans parasi atayim
Dost dm den site ismini söyleyebilir misin merak ettimSponsor değil ama sağlam bi site ayıp olmasın isim vermeyim
Hoş değilim kanka . Sully yazsa diye bakıyordum . Sen nasılsınNaber yiğidim
Knk rbetDost dm den site ismini söyleyebilir misin merak ettim
Görüldü attin bana kırıldımHoş değilim kanka . Sully yazsa diye bakıyordum . Sen nasılsın
Sağolasın dostKnk rbet
Kanka birbirimizi teselli etmekten başka bi halta yaramadık . Kafalar ağrımasın daha fazla diyeGörüldü attin bana kırıldım