- 5,221
- 3,686
- 113
Yapalım senle bir ara o zaman rollingAnlatırız gülüm müsait zamanda butragueno da bilmez bu işleri onada öğretecem yakında
Yapalım senle bir ara o zaman rollingAnlatırız gülüm müsait zamanda butragueno da bilmez bu işleri onada öğretecem yakında
Dimi alt verdim 1 sayı fazla çıktı üst dedim bir sayıdan yattım 😅Yok be basktette para
Aldimi da iyi alır senden bulaşmaŞu tenis ve voleybol da ekmek var da işte anlamıyorum
Dünkü attığım maçı görmwdnmi av 2 dkda won oldu 140 küsür sayı 2. Sette ne anlatıyon basketteymiş para he yavrumYok be basktette para
Aldımı alıyor evet ama tenis oranları genelde yüksek oluyorAldimi da iyi alır senden bulaşma
Basskette sabirli oynayabilirsen kazanirsin biz gidip ceyrek bahsi aliyoz ondan oluyor tek sayidan yatmmalar yari yada mac bahsi alinirsa basket iyidirDimi alt verdim 1 sayı fazla çıktı üst dedim bir sayıdan yattım 😅
Gelmezse yakma 😅😅😅
Bol sans
Bol şanslar dostum
He heBasskette sabirli oynayabilirsen kazanirsin biz gidip ceyrek bahsi aliyoz ondan oluyor tek sayidan yatmmalar yari yada mac bahsi alinirsa basket iyidir
Ee nerde paraDünkü attığım maçı görmwdnmi av 2 dkda won oldu 140 küsür sayı 2. Sette ne anlatıyon basketteymiş para he yavrum