- 5,295
- 2,511
- 113
Aynen yapılmaz bu adamaBari bu adama yapmayin la adam konuda bir mesaji olana bile ulasiyor kazaninca umarim zarari cikarirsin dost valla bizim milletin özeti
Aynen yapılmaz bu adamaBari bu adama yapmayin la adam konuda bir mesaji olana bile ulasiyor kazaninca umarim zarari cikarirsin dost valla bizim milletin özeti
Fazlasını çıkarırsın umarımArkadaşlar 30 k zarardayim hala bugün lara dan yatirdigimi bile çekemedim özelden taciz eder gibi yazmayin kazanınca zaten dağıtım yapiyorum 😁
Yinetime bildir bro.30k zararda az deilmis umarim kurtarirsinArkadaşlar 30 k zarardayim hala bugün lara dan yatirdigimi bile çekemedim özelden taciz eder gibi yazmayin kazanınca zaten dağıtım yapiyorum 😁
Konuda senden odul almayan yoktur, zararı cikar sen yeterArkadaşlar 30 k zarardayim hala bugün lara dan yatirdigimi bile çekemedim özelden taciz eder gibi yazmayin kazanınca zaten dağıtım yapiyorum 😁
O is yaş bana ulasmalari icin Shelle ugramalari lazim😅Taciz etmeyin la adamı @Omer918 i taciz edin
Sağlık olsun dostNeyse sağlık olsun yapacak bisey yok hırs a da gerek
Fix te dunden beri ara ara sıkıntı var20.000 daha attım en son. Payfix e geçmedi 35 dk dır akbanktan
Akbank bu ara sıkıntı sanki dost20.000 daha attım en son. Payfix e geçmedi 35 dk dır akbanktan
Bu akbankta sıkınti herhalde ziraat anjnda geciyor dost dunde oldu sanki aynisi20.000 daha attım en son. Payfix e geçmedi 35 dk dır akbanktan
Bol şanslar
Bende akbank kullaniyorum normalde 2 dk da düşüyor belki güncelleme vardır20.000 daha attım en son. Payfix e geçmedi 35 dk dır akbanktan
Bol şanslar dost
Bol sanslar dost