- 4,849
- 3,311
- 113
Yapabilirim, gedson, maltepe bu arkadaşlara da attım kalanlar da yazsın arkadaşlar istirahat a cekilcem
Gelmiş dost teşekkürler kesene bereketGfb, Ömer, mustafa, taladro, iceman, arslan, butramengo, kaya, joequno, Drogba, byswinger, Kaan, enişte, metings sizlere gonderdim isimleri etiketli olup payfix atmayanlar atsın arkadaslar
Kesene bereket tekrar dostYapabilirim, gedson, maltepe bu arkadaşlara da attım kalanlar da yazsın arkadaşlar istirahat a cekilcem
Kesene bereket olsun dostumYapabilirim, gedson, maltepe bu arkadaşlara da attım kalanlar da yazsın arkadaşlar istirahat a cekilcem
Kesene bereketGfb, Ömer, mustafa, taladro, iceman, arslan, butramengo, kaya, joequno, Drogba, byswinger, Kaan, enişte, metings sizlere gonderdim isimleri etiketli olup payfix atmayanlar atsın arkadaslar
İsmi olup mesaj atmayan atabilirmi@Kaan03 @Taladro @iceman0606 @Gfbridvan1907 @Yapabilirim @drogba6 @Enişte @maltepe @iceman0606 @Kkaya @mustafadlbs @butragueno @BySwigger @Omer918 @olivero @JoeQuanqa @Arslnnnnn @Metings1905 @Suskun4520 hepinizi ekledim arkadaşlar konudaki hepiniz tek mesaj payfix birakin
Böyle durumda ortak dm yap dostum yapamıyorsan söyle yapalım tek tek uğraşması sinir bozucu bu kadar kişiyleİsmi olup mesaj atmayan atabilirmi
Yaz benim ismide var paramizi geri al dostBen yazarsam çıkar dost eşek skmeyi bilcen
Dost bundan sonra birine at o dagitsin ugrasmaBi olivero kaldı ama onun dışında 9 tane tane farklı dm var nereden actiysam
Sağlam siteler lisanstan korkuyorlar bu gerçekYaz benim ismide var paramizi geri al dost
5000 e sabah kadar dağıtırız dostDost bundan sonra birine at o dagitsin ugrasma
Aynende bu şikayetten korkmazlar benceSağlam siteler lisanstan korkuyorlar bu gerçek
5k az degil mi dost5000 e sabah kadar dağıtırız dost
Babamın üstüne hesap açmıştım kardeşim 1 kez açtım zaten onda da problem yaşadım aradılar konuştum ben ona rağmen şikayette haklı bulundum parayı 2 kez aldık enişte yi avlamaya çalışanlar avlanır dost dikkatli olAynende bu şikayetten korkmazlar bence
Aynen 60000 e yüzde 30 yakışır5k az degil mi dost
Bi olivero kaldı ama onun dışında 9 tane tane farklı dm var nereden actiysam
[/QUOT dost calışıyorduk yine kaçırdık be 😂