- 4,849
- 3,311
- 113
20 de betgit te çektim 100 k ya ulaştım hedef tamam
200 TL atsın sende dene dostumOlur dost sans olursa olur
helallSabah vbet ftn de 46 k çektik şimdi de 30 cekecem yeter bu kadar hedef e ulaştım teşekkürler arkadaslar ulaşırım ben size
HelallSabah vbet ftn de 46 k çektik şimdi de 30 cekecem yeter bu kadar hedef e ulaştım teşekkürler arkadaslar ulaşırım ben size
Tebrikler dost ulaş tabi o çekimi geç gönderir ibneliğine vbet sever öyle şeyleriSabah vbet ftn de 46 k çektik şimdi de 30 cekecem yeter bu kadar hedef e ulaştım teşekkürler arkadaslar ulaşırım ben size
Tebrikler dost valla cok sevindim adina20 de betgit te çektim 100 k ya ulaştım hedef tamam
Ben yapamam maho200 TL atsın sende dene dostum
Umarim katlaya katlaya alırsın20 de betgit te çektim 100 k ya ulaştım hedef tamam
Yaparsin dostumBen yapamam maho
Hoca napiyon hoca )20 de betgit te çektim 100 k ya ulaştım hedef tamam
O kafayı serin tutuyor maho biz öyle olamıyoruz stresli oynadığımıza gidiyor hepYaparsin dostum
Valla öyle helal olsun kalbi güzel adam her zaman kazanırBu arkadaş iyi niyetiyle böyle ilerliyor sen ben dediği miktarlarla goremeyiz bu rakamlari
akıyoo bugunde20 de betgit te çektim 100 k ya ulaştım hedef tamam
ftn carkını cevırmeyı unutmaSabah vbet ftn de 46 k çektik şimdi de 30 cekecem yeter bu kadar hedef e ulaştım teşekkürler arkadaslar ulaşırım ben size