- 4,849
- 3,311
- 113
Bu nasıl maç la ne kolay geldi 14 16 dan 23 16
ne demek usta seninde kesene bereket sana bugün çok dua ettim yazdım da etiketledim deEline sağlık kardesim
nazar değdirme kendineBu nasıl maç la ne kolay geldi 14 16 dan 23 16
Yeter 19 da kalsın dost o 1k yı ben atarım sana sonra verirsin elin bollasıncaNeyse bunuda 19 k yaptık sayılır daha işim olmaz burayla
damlıyorken doldurcaksın durmak olmazYeter 19 da kalsın dost o 1k yı ben atarım sana sonra verirsin elin bollasınca
Düz 20k olsun bende dahil olurum, uğurlu gelirim 😅😅Yeter 19 da kalsın dost o 1k yı ben atarım sana sonra verirsin elin bollasınca
Benimde kasa 18750Yeter 19 da kalsın dost o 1k yı ben atarım sana sonra verirsin elin bollasınca
bencedeDostum kısa bir mola bence kafayı toparla biraz sonra vurmaya devam
Maşallah maşallah çok bereketliBenimde kasa 18750
Benim kasa kelle hariç 25 meraklısı dm ye gelsin mahocumBenimde kasa 18750
Üzdün kralne demek usta seninde kesene bereket sana bugün çok dua ettim yazdım da etiketledim de
nedenÜzdün kral
Belki listeyi sonradan guncellersin diye dedim, velixx geçen hafta kelek atti onda listede vardık dönmedi 😅
vallahi paranın sahibi ne istediyse onu yaptımBelki listeyi sonradan guncellersin diye dedim, velixx geçen hafta kelek atti onda listede vardık dönmedi 😅
Belki editlersin hahah dur bakalım 😅vallahi paranın sahibi ne istediyse onu yaptım