- 22,968
- 20,895
- 113
Evliya gibi adamsın da kendine hayrın yok bizede üç maç verecektin hala veriyonBrugge 2 korner atar desek yine aynı orandi
Evliya gibi adamsın da kendine hayrın yok bizede üç maç verecektin hala veriyonBrugge 2 korner atar desek yine aynı orandi
Wonanzooooo 🤣🤣Ya yok enişte takılıyorum sevmesem burada ne işimiz var şansın bol olsun
Dedik abi elimizi attik kacari yok tebeikler
Tertip selam versek yetiyor işteWonanzooooo 🤣🤣
Biz 9 dolar alıyoz enıste sana nasıl 10 dolar verelımGeldi hadi hayırlı olsun enişte 10 doları hakettik
Paramız gelmedi mi enişte 🤣🤣Geldi hadi hayırlı olsun enişte 10 doları hakettik
Oynadım 3mac kayıp bonuslarini bastım 5.10 oran geldi 2 oranlar patladı Yine bacısını skym böyle işin düşük oran oynamicam bir dahaEvliya gibi adamsın da kendine hayrın yok bizede üç maç verecektin hala veriyon
Yalnız mı hakettin bizim hicmi etkimiz yokGeldi hadi hayırlı olsun enişte 10 doları hakettik
Yav Birak şimdi bu işleri paradan şapka yaptirdim sanaBiz 9 dolar alıyoz enıste sana nasıl 10 dolar verelım
Bütün maçları kim vermiş sor bakalım dostYalnız mı hakettin bizim hicmi etkimiz yok
Biz anca kucuk umuta sapka alabiliriz enısteYav Birak şimdi bu işleri paradan şapka yaptirdim sana
Enişte hakkın ödenmezBütün maçları kim vermiş sor bakalım dost
Onun şapkası doğuştan var zatenBiz anca kucuk umuta sapka alabiliriz enıste
Hadi bakalım bol şans enişteBiz anca kucuk umuta sapka alabiliriz enıste
İzledim dost baştan beri gördüm hepsiniBütün maçları kim vermiş sor bakalım dost
Rica ederiz ne demek her zamanHerneyse emegi gecen arkadaslara T.ederim Konu kilit shelll