- 714
- 250
- 63
PayfixHangi yöntemle çektin dost
PayfixHangi yöntemle çektin dost
Sağol dost bende payfixle çekim vereyimPayfix
Bende verdim şimdi Ma biraz uzun sğrücek gibi daha onaylamadılaePayfix
10 dakka oldu işleme alınmadı umarım öderler de boşuna sevinmeyek dostPayfix
Müşteri temsilcisi doğrulama istiyor bu ne iş vermiycekler parayı anasını yaPayfix
Atsana çekimin ss ini, site adamı olduğundan şüphelendimValla gencler bende doğrulama istemedi yoğunluktan dolayı değişmiş olabilir kuralları site hakkında bilgim yok
Benim üyeliği kapattılar, vermek zorunda mıyım ben güncel numaramı, 100 tl yi alsın gözüne soksun, engelledi zaten kitlendi hesabımbana ödediler. çekim talebimden 15-20 dakika sonra whatsapp dan yazdılar teyit amaçlı tc ve doğum tarihimi istedi verdim anında gönderdiler 100 tl
Lan bi kaybol be multi üyelik açıp aglama burdaBenim üyeliği kapattılar, vermek zorunda mıyım ben güncel numaramı, 100 tl yi alsın gözüne soksun, engelledi zaten kitlendi hesabım
sen sitelere üye olurken numaranla üye olmuyormusunBenim üyeliği kapattılar, vermek zorunda mıyım ben güncel numaramı, 100 tl yi alsın gözüne soksun, engelledi zaten kitlendi hesabım
Kardeşim bilerek vermedim numaramı, çünkü biliyorum numara kaynıyıcak zaten numaramı değişmiştim mesaj gelmesin diye, 100 tl için tekrar mı gireyim bu işe gerek yok
Lan lı falan konuşuyorsun hayırdır nerden bu samimiyetLan bi kaybol be multi üyelik açıp aglama burda
Dostum snaa zahmet sorar mısın beni