- 18,072
- 10,031
- 113
Site ayikdi baya kişi cekti ama kalanlara odemeyebilir
ödedilerEkli dosyayı görüntüle 346824
hala ödemediler bekliyoruz
Hangi oyun kaç TL betten20 Spinde 1700 TL Oldu direk Payfix kullanmıyorum dedim sildi
Starlight da yaptım sağlam x attı son spinde oradan verdiHangi oyun kaç TL betten
Aktif olsa da olmayın üye para ödemiyorPasif suan üye olacak varsa Olmasın.
Dün yok dediyse bugün niye var desinDün üye olduk yok dediler bugün bi daha yazayim dedim yine yok dediler tam bi sahtekar bu site
Saat 5 e kadar isteyene vermişler de ondan dolayı bize gelince yok çekiyorlar şimdi anladinmi biraderDün yok dediyse bugün niye var desin
Ben aldım ama nasıl aldim. Banada böyle muamele yaptilar dedim ananizi satarim şimdi sizi heryere reklam edecem call centerr linkini atti aranma talebi olusturdum aradilar sonra durumu anlattım bonusu hemen tanimladilar size 20 bana 30 bet ekledilerDün üye olduk yok dediler bugün bi daha yazayim dedim yine yok dediler tam bi sahtekar bu site
Reyiz suvbet girilmiyor güncel link varsa atabilir misinBen aldım ama nasıl aldim. Banada böyle muamele yaptilar dedim ananizi satarim şimdi sizi heryere reklam edecem call centerr linkini atti aranma talebi olusturdum aradilar sonra durumu anlattım bonusu hemen tanimladilar size 20 bana 30 bet eklediler