Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Taksi Fazla Tutar Çekmiş

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,950
1,751
113
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta indi bindi gibi 5 dakikalık mesafeye 125 çekecegine 1250 çekmiş taksici. Tabi fişi de almadan inmişiz. 2-3 gün sonra avm ye giderek o taksiye bindiğim noktada plakayı görmek istedim. O anı bulduk ama kamera uzaktan çektiği için plakayı göremedik. Bankaya aradım ama karşı tarafın firmaya ait postcihaz olduğunu söyledi. Firma bilgileri pek işe yaramicak gibi ama. Bankada yardım dosyası oluşturdum. Yine birşey çıkmadı.

Sayın ****** ****** numarali basvurunuz incelenmistir. Inceleme yapildiginda iade goruntulenmemekte olup iade islemi icin firma ile gorusebilirsiniz. Iade yapilmazsa subelerimizden harcama itiraz dilekcesi olusturabilirsiniz. Saygilarimizla

Internetten baktığımda çok taksici aynı hatayı ya da bilerek yapiyormuş ki cok kişinin başına gelmiş bu olay. Sizce banka şubesine gitsek hallolurmu iade işlemi. Itiraz dilekçesimi oluşturmak lazım

mstfoztrk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,697
807
113
Geçmiş olsun kardeşim gitti o para. Taksiciyi bulup konuş onun insafına kalmış bir durum

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,327
6,507
113
Işte bulamicaz. Pos cihazı Nomu pay/alpos falan yaziyor.
Reis bankaya sordun mu pos numarasindan hangi firmaya ait olduğu çıkar zaten ordan yola çıkarak durağa gidersin çözerler sorununu şahıs olarak taksiciyle görüşürsen çözmez maksat fazladan cebe indirmek ama durak sahibi ilgilenir konuyla

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,528
1,763
113
Işte bulamicaz. Pos cihazı Nomu pay/alpos falan yaziyor.
pos numarasından bulursun anca adamı kımde oldugu bellı pos un avm kemarası gormuyorsa senın bıraktıgı yerde dukkanlarda vardır kamera rıcayla bakarsın belkı

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
988
368
63
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta indi bindi gibi 5 dakikalık mesafeye 125 çekecegine 1250 çekmiş taksici. Tabi fişi de almadan inmişiz. 2-3 gün sonra avm ye giderek o taksiye bindiğim noktada plakayı görmek istedim. O anı bulduk ama kamera uzaktan çektiği için plakayı göremedik. Bankaya aradım ama karşı tarafın firmaya ait postcihaz olduğunu söyledi. Firma bilgileri pek işe yaramicak gibi ama. Bankada yardım dosyası oluşturdum. Yine birşey çıkmadı.

Sayın ****** ****** numarali basvurunuz incelenmistir. Inceleme yapildiginda iade goruntulenmemekte olup iade islemi icin firma ile gorusebilirsiniz. Iade yapilmazsa subelerimizden harcama itiraz dilekcesi olusturabilirsiniz. Saygilarimizla

Internetten baktığımda çok taksici aynı hatayı ya da bilerek yapiyormuş ki cok kişinin başına gelmiş bu olay. Sizce banka şubesine gitsek hallolurmu iade işlemi. Itiraz dilekçesimi oluşturmak lazım
Kardeşim taksiciyi bul. Dekontu göster bindigin indiğin yeri söyle. Hayır yapmadım ben öyle bişey derse bı güzel döv. O zaman hatırlar. Şiddet herşeyi çözer. İnsanoğlu dayaktan korktuğu kadar silahtan korkmaz

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,950
1,751
113
pos numarasından bulursun anca adamı kımde oldugu bellı pos un avm kemarası gormuyorsa senın bıraktıgı yerde dukkanlarda vardır kamera rıcayla bakarsın belkı
Hocam işte aklıma geldim indiğim yere gitmek istemedim daha dogrusu. Boşuna zaten bindigim yere gittigim icin. Neyse harcama itirazı olarak dilekçe versek belki banka çözer dicem de. Zor gibi

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,950
1,751
113
Kardeşim taksiciyi bul. Dekontu göster bindigin indiğin yeri söyle. Hayır yapmadım ben öyle bişey derse bı güzel döv. O zaman hatırlar. Şiddet herşeyi çözer. İnsanoğlu dayaktan korktuğu kadar silahtan korkmaz
Bin lira için değmez de. Ama sanırım bilerek yapiyorlar gibi bazı taksiciler

Dix77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
462
136
43
kredı kartı ıse harcama ıtırazı yapyıorsun bankaya paranı alıyorsun geri bu kadar basit

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
988
368
63
Bin lira için değmez de. Ama sanırım bilerek yapiyorlar gibi bazı taksiciler
Kardeşim bugün sana yapar yarın başkasına. İnsanlar emek veriyor. Asgarî ücretli insan bir günde 600 TL bile kazanamiyorken değer bence. Ha dediğim gibi kabul etmezse yap derim

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,132
4,615
113

Geçmiş olsun demekle kalıyorum dostum sana. Taksicinin insafına kalmış bir durum. Resmi anlamda sonus alamazsın

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
612
222
43
Herkes dayaktan korkcak diye birseymi var ben korkmuyorum beklentim olmadığı icin korkunun faydası yok alayına gider

Victorosimhen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,360
1,512
113
Taksiyi bul derdini anlat o taksi durağını bul insanlık ölmediyaa , kesin bilerek cekmistir

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,055
1,535
113

Bilinçli yapıyorlar kral merak etme çok kişiye yapıyorlar, Bunun aynısını askeriye de çok yaparlar.
Askeriye'de sadece kart olduğu için Oe çoktu ya 2 kere çekerdi yada fazla çekerdiler.