- 2,950
- 1,751
- 113
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta indi bindi gibi 5 dakikalık mesafeye 125 çekecegine 1250 çekmiş taksici. Tabi fişi de almadan inmişiz. 2-3 gün sonra avm ye giderek o taksiye bindiğim noktada plakayı görmek istedim. O anı bulduk ama kamera uzaktan çektiği için plakayı göremedik. Bankaya aradım ama karşı tarafın firmaya ait postcihaz olduğunu söyledi. Firma bilgileri pek işe yaramicak gibi ama. Bankada yardım dosyası oluşturdum. Yine birşey çıkmadı.
Sayın ****** ****** numarali basvurunuz incelenmistir. Inceleme yapildiginda iade goruntulenmemekte olup iade islemi icin firma ile gorusebilirsiniz. Iade yapilmazsa subelerimizden harcama itiraz dilekcesi olusturabilirsiniz. Saygilarimizla
Internetten baktığımda çok taksici aynı hatayı ya da bilerek yapiyormuş ki cok kişinin başına gelmiş bu olay. Sizce banka şubesine gitsek hallolurmu iade işlemi. Itiraz dilekçesimi oluşturmak lazım
Sayın ****** ****** numarali basvurunuz incelenmistir. Inceleme yapildiginda iade goruntulenmemekte olup iade islemi icin firma ile gorusebilirsiniz. Iade yapilmazsa subelerimizden harcama itiraz dilekcesi olusturabilirsiniz. Saygilarimizla
Internetten baktığımda çok taksici aynı hatayı ya da bilerek yapiyormuş ki cok kişinin başına gelmiş bu olay. Sizce banka şubesine gitsek hallolurmu iade işlemi. Itiraz dilekçesimi oluşturmak lazım