- 200
- 104
- 28
Yav aga delircem 980 yaptım şu taksimbet 20 TL daha yapamadan 0 landım yav nedir bu kara bulutlar üstümüzdeBunu diyende 2 mesaji var Sen kimin adamisin peki 😀😀
Yav aga delircem 980 yaptım şu taksimbet 20 TL daha yapamadan 0 landım yav nedir bu kara bulutlar üstümüzdeBunu diyende 2 mesaji var Sen kimin adamisin peki 😀😀
Bende cekim yaptim ama sonrasinda sans iyi gitmediYav aga delircem 980 yaptım şu taksimbet 20 TL daha yapamadan 0 landım yav nedir bu kara bulutlar üstümüzde
kimsenin adamı olmadigim o kadar açık ki ben bugün üye olmadım 4.5 ay vardır ama senin gibi uyanıkları görünce dayanamadim yönetim mesajları okuyunca gorucem seni siteye üye oldum hemen ip dediler yani sen onlara hizmet veriyosun biz normal ama sen bence bunu dusunBunu diyende 2 mesaji var Sen kimin adamisin peki 😀😀
Cakal fake hesapla bize sekil yapiyokimsenin adamı olmadigim o kadar açık ki ben bugün üye olmadım 4.5 ay vardır ama senin gibi uyanıkları görünce dayanamadim yönetim mesajları okuyunca gorucem seni siteye üye oldum hemen ip dediler yani sen onlara hizmet veriyosun biz normal ama sen bence bunu dusun
Hep öyle oluyorBende cekim yaptim ama sonrasinda sans iyi gitmedi
Tmm
Bir konu hakkında yazdım hocam dönüş yapar msn
küfür var tehdit var ve uyarmak mi saol hocam size iyi forumlar
iyi forumlar dostumküfür var tehdit var ve uyarmak mi saol hocam size iyi forumlar
Aldim ben şimdikonuyu kitleyin bonus yok insanları yormayalım
Karalama yapiyor aklinca 😀😀Aldim ben şimdi
Kral kendin alamayınca neden hemen konu kilit diyorsun bak alıyor insanlarkonuyu kitleyin bonus yok insanları yormayalım
sana yinede cvp verim öncelikle 2021 nisan da üye oldum yine yalan çiktin yeni değilim bakabilirsin profilden ikincisi alan olabilir ama çoğu adama ip dediler ama komik olan ve değişmeyen senin konuşma şeklin ve onların adamı olman hadi şimdi sana iyi mesailer benim senin kadar boş vaktim yokKaralama yapiyor aklinca 😀😀
Alanlar aliyor ama 😀sana yinede cvp verim öncelikle 2021 nisan da üye oldum yine yalan çiktin yeni değilim bakabilirsin profilden ikincisi alan olabilir ama çoğu adama ip dediler ama komik olan ve değişmeyen senin konuşma şeklin ve onların adamı olman hadi şimdi sana iyi mesailer benim senin kadar boş vaktim yok