- 3,260
- 1,480
- 113
Bana ekledi cevrim tamamldm cekim talebi vrdm 250 tlPınar mı cansu mu ne vardı eklemedi ya ekran resmi atmama ragmen
Bana ekledi cevrim tamamldm cekim talebi vrdm 250 tlPınar mı cansu mu ne vardı eklemedi ya ekran resmi atmama ragmen
Banada meil gelmemisti ekledi hapoel diye bi takima girdim 2 mac yaptim oburu geldi bu hapoelmidir ne boktur 3 nucuk ustune girdim iki tane penaltı kaçırır mı bir insan ya maçı öyle bir ayarlamışlar ki 11 BitirdilerBana ekledi cevrim tamamldm cekim talebi vrdm 250 tl
Bereket versinSenin sayende kazandik krdesim cok saol 250 tl cekim talebi vrdm az once
🤣Çektin mi hacı senTaksimbetin deneme bonusu kullandığımız 2 sene gecti
Bana ekledi halbuki mail bile gelmemmişti bana. Demekki Kafalarına göre.Canlı destekte elif diye biri var eklemedi bana mail adresimi kontrol etti
Güle Güle Harca.Ne mail geldi ne de yeni üyeyim daha önce promosyon kodu ile freebet ler bile almıştım istedim verdi 5 dk da odedi. Genelde böyle bonuslarda şansım olmaz ama bu sefer şans vurduEkli dosyayı görüntüle 230183
Bereket versinPaylaşan arkadaşa teşekkürler 20 dk da çekimi verdim inş öderler
ŞansNe mail geldi ne de yeni üyeyim daha önce promosyon kodu ile freebet ler bile almıştım istedim verdi 5 dk da odedi. Genelde böyle bonuslarda şansım olmaz ama bu sefer şans vurduEkli dosyayı görüntüle 230183
Sayende aldık mail gelmediği hâlde, emeğine sağlık cansuyu