Fiba bankalı mısınArkadaşlar 8 aydır sigortalı olarak çalışıyorum. Evkurdan telefon alan oldu mu yakın vakitte ? Mağazaya gidip şu telefon dediğinde ne kadar zamanda alıyorsun ?
Kara listede değilsen selamün aleyküm aleyküm selam sonrasında alırsınArkadaşlar 8 aydır sigortalı olarak çalışıyorum. Evkurdan telefon alan oldu mu yakın vakitte ? Mağazaya gidip şu telefon dediğinde ne kadar zamanda alıyorsun ?
Telefonu satıp slotta şansımı deneyeyim veya güzel bir kuponla bari zararı çıkartayım dersen açık giderek büyür ve ölene kadar sigortalı çalışırsın kovulmazsan...Arkadaşlar 8 aydır sigortalı olarak çalışıyorum. Evkurdan telefon alan oldu mu yakın vakitte ? Mağazaya gidip şu telefon dediğinde ne kadar zamanda alıyorsun ?
Denizbanktan bak verirler 15-20Beyler 1132 kredi puanım var kredi çekebilirmiyim acaba 1 tane kredi kartım var onu da sürekli düzenli ödüyorum sizce cikarmi kredi
Max bu kadar mı çıkarDenizbanktan bak verirler 15-20
BenceMax bu kadar mı çıkar
Çıkar kardeşim ama öyle gittiğin gibi direk alamiyorsun önce başvuru yapıyorsun adresini t.c filan sonra adres teyitine geliyorlar eğer verdiğin adres doğru ise bakıyorlar filan ona gire onayliyorlar sonra hemen alabilirsin ama tavsiye etmem dışarda kredi çekip alsan daha mantıklı vade farkına en çok koyan yerdir Evkur toplam evkura vereceğin parayı dışarda 2 tane alırsın yani yine de sen bilirsinArkadaşlar 8 aydır sigortalı olarak çalışıyorum. Evkurdan telefon alan oldu mu yakın vakitte ? Mağazaya gidip şu telefon dediğinde ne kadar zamanda alıyorsun ?
Evet reis rahat cekebilirsinBeyler 1132 kredi puanım var kredi çekebilirmiyim acaba 1 tane kredi kartım var onu da sürekli düzenli ödüyorum sizce cikarmi kredi
icralik durumun yoksa 3 is gunu icinde onaylaniyorArkadaşlar 8 aydır sigortalı olarak çalışıyorum. Evkurdan telefon alan oldu mu yakın vakitte ? Mağazaya gidip şu telefon dediğinde ne kadar zamanda alıyorsun ?