- 23,462
- 9,084
- 113
84
Dolandırıcı önce borcunu öde sonra roll yap para cekicem diye kaç ay önce aldinya haniIlk rolling guzel bir yerde birakir takip eden 4 5 arkadası mutlu ederiz insallah
GercektenmiDolandırıcı önce borcunu öde sonra roll yap para cekicem diye kaç ay önce aldinya hani
Artist ozele gelseneDolandırıcı önce borcunu öde sonra roll yap para cekicem diye kaç ay önce aldinya hani
Miktar önemli değil 40 50 hatırlamıyorum dm duruyor halen söz 100 150 arası birsey dedi hatırlamıyorum halen atacakGercektenmi
Bana yazarmisin dost özeldenDolandırıcı önce borcunu öde sonra roll yap para cekicem diye kaç ay önce aldinya hani
Sen anca kari gibi boyle zehir atip pusarsin ozelden at iban veya payfixde kari gibi etiket etmeye calisma seni kac kere uyardimMiktar önemli değil 40 50 hatırlamıyorum dm duruyor halen söz 100 150 arası birsey dedi hatırlamıyorum halen atacak
Yazdım artistArtist ozele gelsene
La boş yapma madem.erkeksin sözünün eri ol neymiş 400 cekicem 200 200 bolusuruzSen anca kari gibi boyle zehir atip pusarsin ozelden at iban veya payfixde kari gibi etiket etmeye calisma seni kac kere uyardim
Hadi burda havlama sana zahmetYazdım artist
Senin gibileri forumda tutmayacan da modlar insaflıHadi burda havlama sana zahmet
Uzicak misinSenin gibileri forumda tutmayacan da modlar insaflı
İstediğim yere girer çıkarımUzicak misin