- 7,434
- 3,989
- 113
Bol şans dost
Sagol dostum sende ozelden payfix yaz banaBol şans dost
Yaz özelden reisSenin gibileri forumda tutmayacan da modlar insaflı
Yazdım zaten bos yapıyor beni zamanla tanırsınız ben paradan önce söze bakarimYaz özelden reis
dost sen nerden bakıyon bana gecikmeli geliyo
Sende payfix at dostum özeldendost sen nerden bakıyon bana gecikmeli geliyo
Arkadas yoluna cıkmış fazladan para istiyo ama ona vericegime simdi forumdan birine vericem ona soz verdigim miktari devam et böyleBöyle adamlara inanmayın yine söylüyorum parasında değilim sözünüzün eri olun 100 mu borç aldınız 50 cebinizde varsa ödeyin güven kaybolursa hicbirsey olmaz hayırlı geceler
5dk var rahat gelir
@Taladro123 anladık kardesim bol şanslarArkadas yoluna cıkmış fazladan para istiyo ama ona vericegime simdi forumdan birine vericem ona soz verdigim miktari devam et böyle
@Daimon @Shellac veren de alan da suçlu borç konularında ama bu arkadaşa gerekeni yapalım 3 günde olsa aklı başına gelsin iyi forumlarBöyle adamlara inanmayın yine söylüyorum parasında değilim sözünüzün eri olun 100 mu borç aldınız 50 cebinizde varsa ödeyin güven kaybolursa hicbirsey olmaz hayırlı geceler
Ss orda ağzın ile söylediğini inkar ediyorsun halenArkadas yoluna cıkmış fazladan para istiyo ama ona vericegime simdi forumdan birine vericem ona soz verdigim miktari devam et böyle