Dost oraya atmak için payfix ten çekmem lazım 10 dk 15 dk metefe ye gecek ooBu aralar çok yapıyo mefete dön istersen dost
Dost oraya atmak için payfix ten çekmem lazım 10 dk 15 dk metefe ye gecek ooBu aralar çok yapıyo mefete dön istersen dost
Payfix giriyo dost baska site bak istersenDost oraya atmak için payfix ten çekmem lazım 10 dk 15 dk metefe ye gecek oo
Dost jokerden baska guzel limit veren yok ki bana vbete atmam bonus yok dinamibet rota privebet e kazansak cekemeyiz gece limitler doldurdum gece 12 yo beklememiz lazim tempoya atsam mac az cekim cok yavasPayfix giriyo dost baska site bak istersen
Atlasa at istersen çekim anında ödeniyor. Hızlı çekim lazimsaDost jokerden baska guzel limit veren yok ki bana vbete atmam bonus yok dinamibet rota privebet e kazansak cekemeyiz gece limitler doldurdum gece 12 yo beklememiz lazim tempoya atsam mac az cekim cok yavas
Payfix ile yatirim niye hiçbir site almiyor yaHoliganda limitler yüksek oluyor
Güncelleme var genePayfix ile yatirim niye hiçbir site almiyor ya
Güncelleme var dostPayfix ile yatirim niye hiçbir site almiyor ya
Mesaj gelmiyor vallah ne guncellemeymis beGüncelleme var gene
Uçak moduna al 10 saniye bekle geri düzelt mesaj gelirMesaj gelmiyor vallah ne guncellemeymis be
Kanka normal mesaj geliyor ben girince de geliyor sitede yatirim yaoinca gelmiyorUçak moduna al 10 saniye bekle geri düzelt mesaj gelir
Aynen bu ise yarıyorUçak moduna al 10 saniye bekle geri düzelt mesaj gelir
Dost o zaman güncelleme var kesinKanka normal mesaj geliyor ben girince de geliyor sitede yatirim yaoinca gelmiyor
Bende de hep öyle oluyor son 1 haftadır payfix yuzunden dünyaları kaybettim. Papara askıda payfix de bozuttu. Mefete kaldı bı elimizde . Yeni ödeme yöntemleri çıkması lazım.Golu maclar varya bozulur payfixte yunan ligi oynasa birsey olmazdı
Mefete güncelleme yapınca bildirim geliyor yine payfix bikdirim falan da göndermiyor kafalarına göre güncelleme yapıyorlar. Aslında ne yaptıkları da tam belli değil. Bir iş karıştırıyorlar ama bakalım çıkar kokusu yakindaCiddden son 15 günde Payfix bokunu çıkardı her Allah'ın günü belirli saatlerde güncelleme var