- 11,947
- 12,090
- 113
Dostlar macı ben vermisdim bu arada ecel terleri doktum resmen cok uzulmusdum izliyodum icimede dogmusdu oldu sonunda
Tercihine sağlık dostDostlar macı ben vermisdim bu arada ecel terleri doktum resmen cok uzulmusdum izliyodum icimede dogmusdu oldu sonunda
Valla şansın varmış dostBeyler ben 87 de kapadim takibi foruma yanlielikla girdim 20 tane bildirim var dedim millet wovuyor herhalde meğer tutmuş ahahw
gol olmamasının sebebini bulduk beyler kapatınca aktı maçBeyler ben 87 de kapadim takibi foruma yanlielikla girdim 20 tane bildirim var dedim millet wovuyor herhalde meğer tutmuş ahahw
Reis bana özelden yazar misingol olmamasının sebebini bulduk beyler kapatınca aktı maç
3 kişiye Tebrikler dost kesenee bereketKonu kilit @Shellac 3 kisiye yazdim ben para gelince mesajlari açıp yollucam payfix ile
Valla daha erken gelmesi gereken wonu sıkıştırdilar son dk Lara ama TebriklerBeyler ben 87 de kapadim takibi foruma yanlielikla girdim 20 tane bildirim var dedim millet wovuyor herhalde meğer tutmuş ahahw
Bizde yazalim mi ozelden 😂😂😂Yeter bu kadar kumar gece 12den beri uyumuyorum
Shake yine popomza baka baka sayfayi kapatip gidiyoruz😂😂😂3 kişiye Tebrikler dost kesenee bereket