- 2,631
- 1,101
- 113
Kasayı toplarsın az buçuk
Bol şanslar dost6 oyundan 700 1 oyundan 800 tl satin alma yapılacaktır
Saat 17:15 gece satin almaları yapacam o sure zarfında pragmatik sağlayıcı oyun önerileri bekliyorum kazanırsakta dağıtırız bir seyler
Şaka gibi oyun geçmiş olsun
Rekoru kırdık butun bakiye ile satın aldım verdiği para 20x
Abazalik mı dolandırıcılık mı acaba@cmranlk 😂 beyler Telegramdan bi gacı bir görev veriyor çok basit yapınca anlık atıyor ben aldım ksjsjsjs denemek için isteyen varsa yazsın 🤣
Yok la yeşil bisiklet diye birşeye ğye yaptı sonra video attı 🤣🤣Abazalik mı dolandırıcılık mı acaba
Bende bunu fark ettim sabaha yakın saatlerde oyunlar sanki açıkBen slot oyunlarında bu ara şeyi takip ettim kendim oynadığım ve buralara atılan x ler dahilinde. Sanki slot droplarinı sabah 5-8 arası açıyorlar saat 6 gibi oynadığım da 100.200x verirken saat 8den sonra oynadığım hiç bir slot da 50xi geçemedim mesela. Yani benim düşüncem izlenimim bu dikkat edin derim
İtinayla üye olunurYok la yeşil bisiklet diye birşeye ğye yaptı sonra video attı 🤣🤣
git xvideosa üye ol istediğin kadar video izle brazzerstan fake taxiyeYok la yeşil bisiklet diye birşeye ğye yaptı sonra video attı 🤣🤣
Bol şans6 oyundan 700 1 oyundan 800 tl satin alma yapılacaktır
Saat 17:15 gece satin almaları yapacam o sure zarfında pragmatik sağlayıcı oyun önerileri bekliyorum kazanırsakta dağıtırız bir seyler
Pragmaticte miBen slot oyunlarında bu ara şeyi takip ettim kendim oynadığım ve buralara atılan x ler dahilinde. Sanki slot droplarinı sabah 5-8 arası açıyorlar saat 6 gibi oynadığım da 100.200x verirken saat 8den sonra oynadığım hiç bir slot da 50xi geçemedim mesela. Yani benim düşüncem izlenimim bu dikkat edin derim