Odemezlerr yatırım yaptırıyorlar 600tl kaldı içerde benim direk hesabı kapatıp ipden engelliyorlarDolandırıcı benim gibi kaç kişinin kaldı ufak meblalar belki öder ama uzak durun
Konu 5 ay önce açılmış site gümlemiş zaten. Gündeme getirdin şimdi konuyu .Odemezlerr yatırım yaptırıyorlar 600tl kaldı içerde benim direk hesabı kapatıp ipden engelliyorlar
aktif hayla ama oynamayınKonu 5 ay önce açılmış site gümlemiş zaten. Gündeme getirdin şimdi konuyu .
Yeni açılmış site zannedicekler 😅
lisansa tıklanmıyorKonu 5 ay önce açılmış site gümlemiş zaten. Gündeme getirdin şimdi konuyu .
Yeni açılmış site zannedicekler 😅
TeşekkürlerSadece mesaj gelenlere diyor .Çevrimi yok.20 yatırım 100 çekim.Mesaj alıp ta dikkate almayanlar, gözden kaçıranlar olabilir diye paylastim
TeşekkürlerOdemezlerr yatırım yaptırıyorlar 600tl kaldı içerde benim direk hesabı kapatıp ipden engelliyorlar
Dostum stratejin yanliş bu başlik yaniltici oluyor millet gidip üye olur bu şekilde.benide dolandirdilar tokatçi olduklarini bilmeyen kalmamıştır ama bu konu üstte kalmamali bencehala bunlara para kaptıranlar var, 9k kaptıranı gördüm. Herkes yazıyor ama nasıl körlükse... Benim 1,3k da gitti. Ben daha önce bu yazıları görseydim yakalanmazdım dediğim gibi ara ara gündeme gelmesinde fayda var.