- 271
- 77
- 28
Yok be bana eklediler knka kullanıcı adı tel istedi direk ekledi ondan sordum paylaştımSms gelenlere
Aynısını bende yaşadım anlıyorum seni bende pişman oldum site elamamı dediler bide bana cok saçmaARKADAŞLAR BUNDAN SONRA PAYLAŞIM YAPMIYORUM İNSANLIK EDELİM DEDİK SUÇLU OLDUK K. BAKMAYIN LÜTFEN
Şuan 2 site daha buldum ama paylaşmıyorum gerek yok insan olan moderatör yönetici olması lazım kişi ayırt etmemesi lazımAynısını bende yaşadım anlıyorum seni bende pişman oldum site elamamı dediler bide bana cok saçma
Paylaşım yaptım çekim paylaşmak yasak burdan ne çekimi bonus vardı paylaşalım dedim diğerleri paylaşıyordu bende faydalanıyordum inan anlamış değilim bu konuyuŞuan 2 site daha buldum ama paylaşmıyorum gerek yok insan olan moderatör yönetici olması lazım kişi ayırt etmemesi lazım
Ben şimdi aldım deneme bonusu gayette hızlı verdi bonusuDeneyelim bakalım
Daha deneme bonusu isterken ban attılar 😁Benim 5300 TL ye çökmüşlerdi. İlk ödeme yaparlar daha sonra engellerler. Bonuslarina bakınca anlarsınız zaten.
@Kralmavi6161 kanka paylaş iki siteyide Allah razı olsunŞuan 2 site daha buldum ama paylaşmıyorum gerek yok insan olan moderatör yönetici olması lazım kişi ayırt etmemesi lazım