- 26,398
- 28,121
- 113
Tarihte Bugün: Galatasaray, UEFA Kupası'nda zafere ulaştı. Sarı Kırmızılılar, UEFA Kupası'nı müzesine götüren ilk Türk takımı oldu.😀
Ne yazıkki ilk olmakla kalmayıp, tek ve son kulüp oldu... Hemde uefa kupası geçmişe göre çok daha kolay hale gelmesine rağmen varlık gösteremiyoruzTarihte Bugün: Galatasaray, UEFA Kupası'nda zafere ulaştı. Sarı Kırmızılılar, UEFA Kupası'nı müzesine götüren ilk Türk takımı oldu.😀
Dün gibi hatırlıyorum dün. Beşiktaşlıyım ama izledikçe tüylerim diken diken oluyor hala
kardes olsunda 20 yıllık sey paylasilmasin bence bu durum türk futbolunun utancı hala 20 yıl önceki kupadan bahsediyoruzKim ne derse desin takım babadan oğula geçer dün gibi gözümün önünde son penaltıda babamın evde koşması koyu Beşiktaşlıyız ailecek objektif olan taraftarlara yorumum bizede bir gün nasip olsun inş bambaşka bişey
Ben fbliyim ama GS ile hala gurur duyarım Avrupa başarısı konusunda.her zaman Avrupa maçlarında desteklerim.bu maçta gerçekten inanılmaz sanslilardi penaltılarda adamların 2 topu direkten dönmüştü.ogun her Galatasaraylı kadar sevinmisimdir unutmuyorum hala o günü.umarim yenileri takımlarımıza nasip olur
Dostum fatih Terim'in takımıdır olmamış bu yoruma onu belirteyim.he eğer buna tesadüf diyen varsa o kiskancindan diyordur bir fbli olarak yazıyorum bunu.Nereden nereye Galatasaray in 2000 Yılı tam bir Haçlı seferini yok edişi tesadüf diyenler için diyorum ama nasıl bir Haçlı Seferi
2. Tur rakip Italya Bologna
3. Tür rakip Almanya Borussia Dortmund 2 sene önceki finalist
Çeyrek Final Ispanya Real Mallorca bir önceki senenin finalisti
Yari Final Ingiltere Leeds United
Final Yine Ingiltere bir dünya markası Arsenal
Super Cup Ispanya Kupa Hegomanyasi Real Madrid
Yukarıya bakın şimdi tesadüf diyenler için diyorum şu maçlardan bir takım kaçı tane zaferle kac tane yenilgiyle ayrilir
Toplam 10 Maç
7 Galibiyet
3 Beraberlik
0 Mağlubiyet
Yanlış gormediniz hiç mağlubiyet yok nasıl böyle bir tesadüf oluyor Galatasaray bir kupa kazanırken mağlup olmadan kupa kazanan dünyadaki 5 6 takımdan biridir daha da sözüm yok tartışmam tartışsa nin aklıyla şüpheye düşerim tam bir Fetih takımıdır Galatasaray
Los Angeles gibi yerlerde, üzerinizde vızıldayan ve dolaşan helikopterler manzaranın ayrılmaz bir parçasıdır. Rus mucit Igor Sikorsky’nin çocukluk hayali olan hayat kurtarıcı bu araç, bu yıl 80. yaşına giriyor.
- 1940 - Igor Sikorsky, ilk başarılı tek rotorlu helikopter uçuşunu gerçekleştirdi.