- 13,380
- 5,981
- 113
vay be
Sadece kupa değil sevgili kardeşim aşağıda bırakacağım linkteki haberi okumanı istiyorum 1. liğin daha ötesinde bişey yok diye biliyorum varsa aydınlat lütfenkardes olsunda 20 yıllık sey paylasilmasin bence bu durum türk futbolunun utancı hala 20 yıl önceki kupadan bahsediyoruz
kardes o takım zaten 1 kere gelir super kodro idu 1 örnek verim hasan şaş bile yedek ti dedim ya 1 kere gelir o da galatasaraya denk geldi o kadroSadece kupa değil sevgili kardeşim aşağıda bırakacağım linkteki haberi okumanı istiyorum 1. liğin daha ötesinde bişey yok diye biliyorum varsa aydınlat lütfen
Galatasaray zirvede
Geçtiğimiz sezon UEFA Kupası'nı ve Süper Kupa'yı müzesine götüren Galatasaray,www.hurriyet.com.tr
İşte efsane kadro efsane teknik hoca olduğu için ve uefa ile süper kupanın yanında dünyanın 1. takımı olduğu için ki bu sadece bizim verdiğimiz karar değil sana yolladığım linktede bahsedilen dünya sıralamasını belirleyen kurum tarafından ilan edilmesi sebebiyle 20 yıl geçmesine rağmen bunu konuşmamız normal bence çünkü efsaneler her daim konuşulmayı hakeder diye düşünüyorum . 20 yıl geçmiş hala konuşmayın dediğin için söyledim kardeşim yalnış anlaşılmasınkardes o takım zaten 1 kere gelir super kodro idu 1 örnek verim hasan şaş bile yedek ti dedim ya 1 kere gelir o da galatasaraya denk geldi o kadro
ben neden 1 diye tartisiyorum o kuponin 2 3 tane gelmesi lazimdi turkiyeye birde o kodro ile sampiyonlar ligi sampiyonu olsaydi efsane olurdu o kodraya yakisirdi biz leeds den 6 yiyorduk galatasaray leeds perişan ediyordu oyle super kodro idiİşte efsane kadro efsane teknik hoca olduğu için ve uefa ile süper kupanın yanında dünyanın 1. takımı olduğu için ki bu sadece bizim verdiğimiz karar değil sana yolladığım linktede bahsedilen dünya sıralamasını belirleyen kurum tarafından ilan edilmesi sebebiyle 20 yıl geçmesine rağmen bunu konuşmamız normal bence çünkü efsaneler her daim konuşulmayı hakeder diye düşünüyorum . 20 yıl geçmiş hala konuşmayın dediğin için söyledim kardeşim yalnış anlaşılmasın
Bugun hic sevisemedik dostDünya sevişme günüymüş bugün
Buda yönetim hatası işte , Fatih terim gitti emre gitti okan gitti hagi emekli oldu hakanlar gitti tugay gitti ümit gitti vs vs. Artık acemilik miydi neydi bilmiyorum ama bu konuda hem fikiriz. 80 milyon nüfuslu ülkeye ki tarihimizle ovunuruz hep lider olmuş bi ırkın bize spor alanında daha çok başarı getirmesi gerekiyor çok haklısınben neden 1 diye tartisiyorum o kuponin 2 3 tane gelmesi lazimdi turkiyeye birde o kodro ile sampiyonlar ligi sampiyonu olsaydi efsane olurdu o kodraya yakisirdi biz leeds den 6 yiyorduk galatasaray leeds perişan ediyordu oyle super kodro idi
19/07/1982 |
| Dünya Şairler Kongre'si açıldı. |
21/07/1969 |
| Amerika Birleşik Devletlerine ait Apollo 11 uzay aracı Ay'a indi. Neil Amstrong Ay'a ayak basan ilk insan oldu. |