- 8,828
- 5,806
- 113
İcraya bakacam e devletten demi
avutkat numarası dedıyseler boş dolandırıcı rahat olÖyle yapmamışlar beni sabah aramış bende hastanedeydim eve gelince aradım postane dediler tebligat var size dediler bende nerden dedim biz bakmıyoruz ama üstünde 6.asliye ceza mahkemesi dedi birde avukat numarası var üstünde dedi bende verin dedim aldım aradım 28 bin ceza dedi daha itiraz edebilirsiniz kendinizi savuna bilirsiniz dedi bu kadar
İçim rahatladı ben vereyim mi polise onların numarasını tanıdık var.Ama bende yanarım onlarla 😂avutkat numarası dedıyseler boş dolandırıcı rahat ol
ugrasma bu tür cezalarda yok avukat felan olmaz dırek ceza gelir kendı savunmanı kendın bulacagın avukatla yapar gonderırsınİçim rahatladı ben vereyim mi polise onların numarasını tanıdık var.Ama bende yanarım onlarla 😂
Anladım çok teşekkür ederim 🙏☺ugrasma bu tür cezalarda yok avukat felan olmaz dırek ceza gelir kendı savunmanı kendın bulacagın avukatla yapar gonderırsın
dava dosyası ve icra sorgulamaya bak sayende edevlete girdim 41 gün oldu sosyal yardım durumu süreç devam ediyor yazıyor hala tribe girdim durduk yereİçim rahatladı ben vereyim mi polise onların numarasını tanıdık var.Ama bende yanarım onlarla 😂
Oranın sosyal yardimlasmasina git onaylarlardava dosyası ve icra sorgulamaya bak sayende edevlete girdim 41 gün oldu sosyal yardım durumu süreç devam ediyor yazıyor hala tribe girdim durduk yere
Anladım çok teşekkür ederim 🙏☺
aramın iyi olmadığı biri var ilçe sosyal yardımda esnafız gitsem kesin red olur ters bir şey der olay çıkarırım belki kabul olur bu şekilOranın sosyal yardimlasmasina git onaylarlar
Bana msj gelmedi aramışlar.Bos çıktı buda gerçekte öyle birşey olsa ne yapmam gerekirBu ara dolandırıcı çok önce SMS atıyorlar egerki postaneye gider kağıdı alırsan sıkıntı var ama diğer türlü ise bişey olmaz
La bu dolandirici la banada aynisi oldu sakin inanma hicbir devlet tebligatta avukat numarasi vermezÖyle yapmamışlar beni sabah aramış bende hastanedeydim eve gelince aradım postane dediler tebligat var size dediler bende nerden dedim biz bakmıyoruz ama üstünde 6.asliye ceza mahkemesi dedi birde avukat numarası var üstünde dedi bende verin dedim aldım aradım 28 bin ceza dedi daha itiraz edebilirsiniz kendinizi savuna bilirsiniz dedi bu kadar
Evliysen eşin gitsin veya eşinin üstüne terar başvuru yap.Yada TLF ara orayıaramın iyi olmadığı biri var ilçe sosyal yardımda esnafız gitsem kesin red olur ters bir şey der olay çıkarırım belki kabul olur bu şekil
yok değilim acelesi yok bakalım aralık ayına kadar bir cevap gelmezse araya birini sokarım reddetseler neyse üstelemem böyle beklemede bırakmalarını sevmiyorum nasıl bürokrasi varsaEvliysen eşin gitsin veya eşinin üstüne terar başvuru yap.Yada TLF ara orayı
Şehir farkında oluyor.Benim yanlış hatırlamıyorsam 5.gun kabul olduyok değilim acelesi yok bakalım aralık ayına kadar bir cevap gelmezse araya birini sokarım reddetseler neyse üstelemem böyle beklemede bırakmalarını sevmiyorum nasıl bürokrasi varsa
inan küçücük bir ilçe sosyal yardımdakiler çay içip takılıyor iş yoğunluğu yok denecek kadar az başka işle uğraşıyor çoğu aynı zamanda bahçeyle falan yoğunluk olsa anlayacamŞehir farkında oluyor.Benim yanlış hatırlamıyorsam 5.gun kabul oldu
birde tanımş üyesin pess...bunla alakalı onlarca şikayet açıldı hep aynı numara yahu nasıl yyorsunuz bu numarayı..gercek değil yalan dolan inanöaMerhaba adıma ceza geldi 28 bin TL 6.asliye ceza mahkemesi bunun için ne yapmalıyım