- 3,234
- 9,557
- 113
Yıldım şu konuları görmekten
Asıl dolandırıcı bu arkadaştır güvenmeyin lütfen, adminler de biliyor. Milletin moneypayini iyzicosunu bozacam diye o konularda dolaşıp dolandırıcılık yapıyor. Bilginize...ugrasma bu tür cezalarda yok avukat felan olmaz dırek ceza gelir kendı savunmanı kendın bulacagın avukatla yapar gonderırsın
ooouuuuuu büyük sıkıntı 22 dakikan kalmış, saat beş olmadan gönder parayıBeni bı numara aradı dostlar
+905451467902
Adınıza açılmış ceza mahkemesi felan dedi Ankaradan aradıklarını söylediler
Adına açılmış bilmem ne cezası size teslim edilmemiştir muhtarliginiza teslim felan edilecektir diyor varmı başına gelen ?
Herkesin bana dediğini gibi bende sana diyeyim yalan inanma yok öyle birşey e devlete bak ayretten ne olursa olsun eve gelir.Evde yoksanda ptt kapıya not bırakıyor.Gelmeyen bir tebligat için aramazlar 😂🙏Beni bı numara aradı dostlar
+905451467902
Adına açılmış bilmem ne cezası size teslim edilmemiştir muhtarliginiza teslim felan edilecektir diyor varmı başına gelen ?
Helal dost olayi bilirkişi ağzından duymak bize güven verdiHer gün tebligat dagitiyom adına tebligat olanların numarası olmaz sadece kargoda numaran olur
E devletten nasıl bakabilirim?Herkesin bana dediğini gibi bende sana diyeyim yalan inanma yok öyle birşey e devlete bak ayretten ne olursa olsun eve gelir.Evde yoksanda ptt kapıya not bırakıyor.Gelmeyen bir tebligat için aramazlar 😂🙏
Var forumdaki 1265 kisinin basina gelmisBeni bı numara aradı dostlar
+905451467902
İcraya bak vergi borçlarına bak adına açılan mahkeme varmı oraya bak ondan sonra boşver gerisine benim konuda aynı onun için bendeki de Ankara daha yola cikmamis 😂E devletten nasıl bakabilirim?
HshwjshahshhwhzhajhahahshsYa ben ne derdindeydim sen bana 🙏gönderiyorsun
Açık hat. Dolandırıcı. arayım da az egleniyim djhdjs canım sıkılmıştıBende anlamadım yalanmış ama .Arayanların numarası
Postane 05461974002
Avukat05414518736
Teşekkür ederim ilginiz için ☺🙏Açık hat. Dolandırıcı. arayım da az egleniyim djhdjs canım sıkılmıştı
Ne demek ❤Teşekkür ederim ilginiz için ☺🙏
🙏Ne demek ❤
🙏Teşekkür ederim ilginiz için ☺🙏
Sen benimle neden uğraşıyorsun bir anlasamSenem hakim karşısında 🙏 su hareketi yap direkt af
Takılıyorum be kardeşim sevdigimdenSen benimle neden uğraşıyorsun bir anlasam
Anladim TM bende gerçekten gıcık felan olsun sandım benim kimseye zararım yok çünkü kendi halimdeyim ☺🙏Takılıyorum be kardeşim sevdigimden