ödiyimmi cidden dalgamı geçiyorsun dolandırıcımı kankamGit ide o zaman))
ödiyimmi cidden dalgamı geçiyorsun dolandırıcımı kankamGit ide o zaman))
Yok lan şakaödiyimmi cidden dalgamı geçiyorsun dolandırıcımı kankam
eyw dostYok lan şaka
Ooo kardeşim ceza yemisin git öderSn. Zafer Ermiş Tarafınıza teslim edilemeyen tebligat nedeniyle bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir.
Demokrasi Hukuk: 02129300471
böyle mesaj geldi bu nedir yardımcı olun spamda gözüküyor çok korkuyorum
Aga bunlar dolandirici engelle gec sikma caninieyw dost
Merak etme herkese gönderiyor bu dolandırıcılar hatta bu ara beni ihmal ettiler çok üzdüler beni 😁😄🤣Sn. Zafer Ermiş Tarafınıza teslim edilemeyen tebligat nedeniyle bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir.
Kufrettim kadinda bana sovdu simdi))Merak etme herkese gönderiyor bu dolandırıcılar hatta bu ara beni ihmal ettiler çok üzdüler beni 😁😄🤣
Beni ara ben de derimkanka aradığımda hukuk bürosu diyor ama
Kral zorla inanmak istiyorsun bunların forumda videosu bile vardı günde sekiz on tane düşürüyoruz diyordu elemaneminsin demi kankam
Seninkinin ismi ne dostBeni ara ben de derim
Ayrıca ıssız bir dağ kulübesinde en ağır işkenceleri yapacaklar, tırnaklarının arasına iğne sapliyacaklar.Bunu da yazsaydın 😆😆Evinden alacaklar seni şafak operasyonu ile yandın
Unutmusum iyi hatirlattin 😄Ayrıca ıssız bir dağ kulübesinde en ağır işkenceleri yapacaklar, tırnaklarının arasına iğne sapliyacaklar.Bunu da yazsaydın 😆😆
Zurna HukukSeninkinin ismi ne dost
Sana kaç para cezan var dediler aradın mi benim 58 k imiş şimdi mesai yapıyorum rulette ödemek için 😂Sn. Zafer Ermiş Tarafınıza teslim edilemeyen tebligat nedeniyle bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir.