- 18,083
- 10,035
- 113
Pramic azure diye özellikle vurguladığı için sorma gereksinimi duydumNormal rulet ne alaka bu rulet işte normal rulet masanın ismi azure
Pramic azure diye özellikle vurguladığı için sorma gereksinimi duydumNormal rulet ne alaka bu rulet işte normal rulet masanın ismi azure
Bg nedir dost bilmedigimden soruyorumBg sitesi
O zmn bizi de gör be reisParalar geldi sıkıntı yok
Bg bulgaristan demekBg nedir dost bilmedigimden soruyorum
EyvallahTebrikler dostum kusura bakma sinirden tebrik etmeyi unuttuk su lavugu gorunce
Gardaş para birimleri bizden daha değerli lan aklıma geldikçe deliriyorum.Bg nedir dost bilmedigimden soruyorum
Harbiden öyle biraderGardaş para birimleri bizden daha değerli lan aklıma geldikçe deliriyorum.
Reis yanlis dusunuyon , sen euro dolarla kiyaslamican , ozbek somu japon yeni falan senin rakiplerinGardaş para birimleri bizden daha değerli lan aklıma geldikçe deliriyorum.
Gardaş bol kazançlar darısı başımıza.. Gerçi biz kazansak site ödemez yine dım dızlak kalırız 😅Harbiden öyle birader
Tebrikler isoRoulette . 2 sayıda hayatın değişiyor
Eyvallah morukTebrikler iso
Yav gardaş mesele Bulgarın AB ye üye olması. Yav bizde olmayıp bu adamlarda olan ne ki bizi almayıp onları alıyorlar. RTE bizi de batırır diye almıyor olabilirler gerçiReis yanlis dusunuyon , sen euro dolarla kiyaslamican , ozbek somu japon yeni falan senin rakiplerin
Zamanında turkıyeye calısmaya gelenler sımdı bıze hava atıyorGardaş para birimleri bizden daha değerli lan aklıma geldikçe deliriyorum.
Tr yi Avrupa Birliği istemiyor herkes yayılacak kaçacak turkiyeden ondan 🤣Yav gardaş mesele Bulgarın AB ye üye olması. Yav bizde olmayıp bu adamlarda olan ne ki bizi almayıp onları alıyorlar. RTE bizi de batırır diye almıyor olabilirler gerçi
Bizi bu hale düşürenler utansın utanmıyorlarda amkZamanında turkıyeye calısmaya gelenler sımdı bıze hava atıyor
Norveçi esenyurta çevirirler bir ayda 🤣🤣Tr yi Avrupa Birliği istemiyor herkes yayılacak kaçacak turkiyeden ondan 🤣
Bence Avrupada Turkıyeyı kotuluyenlerın Vatandaslıktan atılması LazımYav gardaş mesele Bulgarın AB ye üye olması. Yav bizde olmayıp bu adamlarda olan ne ki bizi almayıp onları alıyorlar. RTE bizi de batırır diye almıyor olabilirler gerçi
Ben vereyim de dost almayan almasinAdamın oynadığı paraya bak kazandığı paraya bak dostum kendimizi düşünelim, boşa tavsiye veriyorsun