- 25,663
- 23,759
- 113
2 dk 14 yatirirdi 2 kldi cok kotu yatircsk iran gercktenAlt maçı 132 şuan 8 sayı çıkmaması lazim
2 dk 14 yatirirdi 2 kldi cok kotu yatircsk iran gercktenAlt maçı 132 şuan 8 sayı çıkmaması lazim
Son 2 dakikada 15 sayı çıktı vay anasini2 dk 14 yatirirdi 2 kldi cok kotu yatircsk iran gerckten
Neyse son kupon gelici gibi 3/2 gibi duruyorSon 2 dk 15 attilar olata gel
Kötü oldu beIran 139 alt glirse 7.5 icerde
Sorun yatmasi diil bu sekilde yatmasi son 2dakkada naptilar ole nba da olur bitekNeyse son kupon gelici gibi 3/2 gibi duruyor
Ya bunlar resmen bilinçli, adamlar 2 dakikada 15 sayı nasıl çıkartıyor anlamadım garipSorun yatmasi diil bu sekilde yatmasi son 2dakkada naptilar ole nba da olur bitek
Üzüldüm vallahi dayıSorun yatmasi diil bu sekilde yatmasi son 2dakkada naptilar ole nba da olur bitek
Senin oynadığın nedense son 1 dk 13 sayı çıktığını bilirim takımın yakalama şansı yokkenSon 2 dk 15 attilar olata gel
Onmli diil hedef 3 de 2 di 3de 3 ecok yakindik olmadiÜzüldüm vallahi dayı
Surekli sure artiyo bu milleti dikme maciymis bence normal diilSenin oynadığın nedense son 1 dk 13 sayı çıktığını bilirim takımın yakalama şansı yokken
Şikenin kralı işte hiç bir per atamams macida kaybettn ne atyrsnTam 2 dkk vardi dep 8 di simdi 20
Dayı olta maça denk gelmişsin tüh beSurekli sure artiyo bu milleti dikme maciymis bence normal diil
Vallahi dost sözün bitdigi yerSurekli sure artiyo bu milleti dikme maciymis bence normal diil