Yok dost 50 bin mesaj yoksa 50 bin tl ödeme yapcan çekilişe katılmak içinYok mu bi oluru 😂
Yok dost 50 bin mesaj yoksa 50 bin tl ödeme yapcan çekilişe katılmak içinYok mu bi oluru 😂
Leoparlı taytımı sattıracaksın illa ihtiyar 😂Yok dost 50 bin mesaj yoksa 50 bin tl ödeme yapcan çekilişe katılmak için
Mi 13 veya 14 nasıl dostumuzun zamandır sektörde yer alan birisi olarak bütçeniz el vermiyorsa Redmi Note 11 Pro Plus tavsiye ederim günümüzdeki bir çok Xiaomi modelinden çok daha iyi ve stabil cihazdır 120 hz yenileme hızı amoled ekran dimensity 920 işlemci ile Redmi Note 12 Pro ve 13 Pro dan çok daha iyi cihazdır 4g global ve 5g olanı çin sürümüdür 5g olanı band 20 desteklemez kırsalda sıkıntı yaşatır gsm operatörlerine göre değişkenlik gösterir bu durum paranız varsa Redmi Note 13 Pro 5g tavsiye etmem nfc sorunludur fake rom yüklü gelir 4g sürümü donanım olarak dandik ve demode işlemci barındırır 13 Pro Plus tavsiye ederim sorunsuz cihazdır..her türlü marka model için tavsiye almak isteyenler dm atmanız yeterlidir yazılımsal ve donanımsal sorunlar içinde ulaşabilirsiniz..
mi14 güzel cihaz 12/256 global versiyonuda var ben kaçak cihaz kullanıyorum f/p anlamında amiral gemisi olmasada amiral teknesi diyebilirim pro ve ultrası başka bir dünya tabi parası olanaMi 13 veya 14 nasıl dostum
Bu cihaz ile note 3 pro 5g arasında kaldım şu an elimde one Plus 9 pro var gerçi onları yerini aratmaz diye düşünüyorummi14 güzel cihaz 12/256 global versiyonuda var ben kaçak cihaz kullanıyorum f/p anlamında amiral gemisi olmasada amiral teknesi diyebilirim pro ve ultrası başka bir dünya tabi parası olana
Piyasa fmiyati nekadaruzun zamandır sektörde yer alan birisi olarak bütçeniz el vermiyorsa Redmi Note 11 Pro Plus tavsiye ederim günümüzdeki bir çok Xiaomi modelinden çok daha iyi ve stabil cihazdır 120 hz yenileme hızı amoled ekran dimensity 920 işlemci ile Redmi Note 12 Pro ve 13 Pro dan çok daha iyi cihazdır 4g global ve 5g olanı çin sürümüdür 5g olanı band 20 desteklemez kırsalda sıkıntı yaşatır gsm operatörlerine göre değişkenlik gösterir bu durum paranız varsa Redmi Note 13 Pro 5g tavsiye etmem nfc sorunludur fake rom yüklü gelir 4g sürümü donanım olarak dandik ve demode işlemci barındırır 13 Pro Plus tavsiye ederim sorunsuz cihazdır..her türlü marka model için tavsiye almak isteyenler dm atmanız yeterlidir yazılımsal ve donanımsal sorunlar içinde ulaşabilirsiniz..
Kral samsung a34 tek geçerim ben de kullanıyorum şu an öyle güzel bir üretim ki hayran kaldım. Adamlar sanal Ram olayı yapmış örneğin Rami istediğin düzeyde 2/4/6 şeklinde ayarlayıp kullanabiliyor ve performansını kendin belirliyorsun Samsung A34 al çok dua edersinArkadaşlar evo red door bonusu sayesinde 30 bin aldım bu günde 10 11 bin çekim yaptım. Telefonum eski Huawei p8 lite 2018
Yeni bir telefon istiyorum bu 2 telefon arasında kaldım tavsiye veya başka önerisi olan varmı?
üstad buyur her yerde karşınıza çıkabilecek kaçak fiyat listesi görseliPiyasa fmiyati nekadar
Samsungda en ucuz telefon piyasade ne var şimdi sıfır olarak fiyat bakimindanredmi note serisi var bende ayrica samsungda var. yani şöyle diyem çin her zaman çindir abi bir yerde bir noktada ekran olsun ses olsun donanim olsun xiaomi nin buram buram çin kokusunu alıcaksın . alcaksan samsung tavsiyemdir
Oneplus 9 Pro bir müddet kullandım geçmiş yılların amiral gemisi halen pek çok cihazı gömer fakat şarjı su gibi içiyor ekran parlaklığı vs her bokunu kısmama rağmen 4 saat bilemedin 5 saat ekran süresi veriyordu snapdragon 888 kronik ısınma sorunu olan işlemciydi yazın cihazda slot oynarken dahi ısınıyordu.. Oneplus 9 yerine geçebilecek model Mi14 olur ancak Redmi serisi kıyısından köşesinden yaklaşamaz..Bu cihaz ile note 3 pro 5g arasında kaldım şu an elimde one Plus 9 pro var gerçi onları yerini aratmaz diye düşünüyorum
a 33den aşa alma agacim 11 12k bandında he bide trendyol n11 sakın alma sifir kapali kutu diye gonderirler ama sıfır cıkmaz kesinlikle 500 900tl daha ucuz die sakın internetten alma ben aldim işgilendim ilk sıfır gibi hersey jelatin uzerinde vs vs zaten kumardan kazanmistim parayi pekte umrumda degil idi içini bir açtım telefonun abowwww leş toz toprak batarya degişmiş orjin degil işlemler yapılmış . telefonun içini actigim içinde iade de edemedim oyle gotumde patladi. sonra 5 ay sonra bataryasi şiştiSamsungda en ucuz telefon piyasade ne var şimdi sıfır olarak fiyat bakimindan
redmi ile samsung kıyaslama mi serisi ile kıyaslaki adil rekabet olsun samsung s serisi hariç alt ürün gamı oldukça kalitesiz materyalden samsung bile çinli meditek dimensity işlemci kullanıyor ucuz yollu cihazlarında amiral gemisi modellerinde exynos ve snapdragon tercih ediyor exynos içlerinde en çöp işlemcidir mediatek dimensity ile arşa çıktı piyasanın kralı snapdragon işlemci samsung uzun süre ülkemize aynı modelin snapdragon varyantı olduğu halde çöp exynos işlemcili cihazları dayadı..redmi note serisi var bende ayrica samsungda var. yani şöyle diyem çin her zaman çindir abi bir yerde bir noktada ekran olsun ses olsun donanim olsun xiaomi nin buram buram çin kokusunu alıcaksın . alcaksan samsung tavsiyemdir
şoyle diyim sana ekran amoled xiaomode ama samsungda amoled. zaten super amoled yada amoled ekran patenti samsunga ait benim en bariz hisseitim fark bu idi. xiaomi honor skior mukor tarzi telefonlara c sınıfı ekran amoled verirler daha karanlik olur renkler biraz çırtlaktır ekran biraz sertdir göz yorar. ama samsung pamuk gibidir super amoled ekranları. yada ses çıkışlar hoparlörleri keza samsung iyidir. yada batarya dayanıklilik konusu. aga şey yani at kafali samsungcu degilim sadece cogu telefonu kullandim iphone xiaomi honor sikor fikor. yada zevk meselesidir ne bilim herkes taze fasulye sevmez gibi gibidir belkide bilemicim😂redmi ile samsung kıyaslama mi serisi ile kıyaslaki adil rekabet olsun samsung s serisi hariç alt ürün gamı oldukça kalitesiz materyalden samsung bile çinli meditek dimensity işlemci kullanıyor ucuz yollu cihazlarında amiral gemisi modellerinde exynos ve snapdragon tercih ediyor exynos içlerinde en çöp işlemcidir mediatek dimensity ile arşa çıktı piyasanın kralı snapdragon işlemci samsung uzun süre ülkemize aynı modelin snapdragon varyantı olduğu halde çöp exynos işlemcili cihazları dayadı..
13 Pro 5g düşünüyorum fiyatı da uygun en azından batarya 5100 mah, bu cihaz çok güzel fakat şarjı iPhone dan farkı yok şu andaOneplus 9 Pro bir müddet kullandım geçmiş yılların amiral gemisi halen pek çok cihazı gömer fakat şarjı su gibi içiyor ekran parlaklığı vs her bokunu kısmama rağmen 4 saat bilemedin 5 saat ekran süresi veriyordu snapdragon 888 kronik ısınma sorunu olan işlemciydi yazın cihazda slot oynarken dahi ısınıyordu.. Oneplus 9 yerine geçebilecek model Mi14 olur ancak Redmi serisi kıyısından köşesinden yaklaşamaz..