Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Telefon Önerisi ( Samsung a34 vs Redmi Note 12 Pro 5g )

Pasabey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
586
414
63
uzun zamandır sektörde yer alan birisi olarak bütçeniz el vermiyorsa Redmi Note 11 Pro Plus tavsiye ederim günümüzdeki bir çok Xiaomi modelinden çok daha iyi ve stabil cihazdır 120 hz yenileme hızı amoled ekran dimensity 920 işlemci ile Redmi Note 12 Pro ve 13 Pro dan çok daha iyi cihazdır 4g global ve 5g olanı çin sürümüdür 5g olanı band 20 desteklemez kırsalda sıkıntı yaşatır gsm operatörlerine göre değişkenlik gösterir bu durum paranız varsa Redmi Note 13 Pro 5g tavsiye etmem nfc sorunludur fake rom yüklü gelir 4g sürümü donanım olarak dandik ve demode işlemci barındırır 13 Pro Plus tavsiye ederim sorunsuz cihazdır..her türlü marka model için tavsiye almak isteyenler dm atmanız yeterlidir yazılımsal ve donanımsal sorunlar içinde ulaşabilirsiniz..

FutbolEmpire

Darlandım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
948
510
93
uzun zamandır sektörde yer alan birisi olarak bütçeniz el vermiyorsa Redmi Note 11 Pro Plus tavsiye ederim günümüzdeki bir çok Xiaomi modelinden çok daha iyi ve stabil cihazdır 120 hz yenileme hızı amoled ekran dimensity 920 işlemci ile Redmi Note 12 Pro ve 13 Pro dan çok daha iyi cihazdır 4g global ve 5g olanı çin sürümüdür 5g olanı band 20 desteklemez kırsalda sıkıntı yaşatır gsm operatörlerine göre değişkenlik gösterir bu durum paranız varsa Redmi Note 13 Pro 5g tavsiye etmem nfc sorunludur fake rom yüklü gelir 4g sürümü donanım olarak dandik ve demode işlemci barındırır 13 Pro Plus tavsiye ederim sorunsuz cihazdır..her türlü marka model için tavsiye almak isteyenler dm atmanız yeterlidir yazılımsal ve donanımsal sorunlar içinde ulaşabilirsiniz..
Mi 13 veya 14 nasıl dostum

FutbolEmpire

Darlandım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
948
510
93
mi14 güzel cihaz 12/256 global versiyonuda var ben kaçak cihaz kullanıyorum f/p anlamında amiral gemisi olmasada amiral teknesi diyebilirim pro ve ultrası başka bir dünya tabi parası olana
Bu cihaz ile note 3 pro 5g arasında kaldım şu an elimde one Plus 9 pro var gerçi onları yerini aratmaz diye düşünüyorum

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,083
10,035
113
Piyasa fmiyati nekadar

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,302
384
83
Türkiye'de Neden Yurt içi Yurtdışı diye bir cihaz problemi var ?? Yıl olmuş 2024 😴😴
Daha çok bekleriz Avrupa birliğini biz ....

Bzeyneldane

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
514
165
43
Arkadaşlar evo red door bonusu sayesinde 30 bin aldım bu günde 10 11 bin çekim yaptım. Telefonum eski Huawei p8 lite 2018
Yeni bir telefon istiyorum bu 2 telefon arasında kaldım tavsiye veya başka önerisi olan varmı?
Kral samsung a34 tek geçerim ben de kullanıyorum şu an öyle güzel bir üretim ki hayran kaldım. Adamlar sanal Ram olayı yapmış örneğin Rami istediğin düzeyde 2/4/6 şeklinde ayarlayıp kullanabiliyor ve performansını kendin belirliyorsun Samsung A34 al çok dua edersin

guns n roses

Işığı açınca karanlığa kaçan böcekler gibi....☢️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,491
2,373
113
redmi note serisi var bende ayrica samsungda var. yani şöyle diyem çin her zaman çindir abi bir yerde bir noktada ekran olsun ses olsun donanim olsun xiaomi nin buram buram çin kokusunu alıcaksın . alcaksan samsung tavsiyemdir

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,083
10,035
113
redmi note serisi var bende ayrica samsungda var. yani şöyle diyem çin her zaman çindir abi bir yerde bir noktada ekran olsun ses olsun donanim olsun xiaomi nin buram buram çin kokusunu alıcaksın . alcaksan samsung tavsiyemdir
Samsungda en ucuz telefon piyasade ne var şimdi sıfır olarak fiyat bakimindan

Pasabey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
586
414
63
Bu cihaz ile note 3 pro 5g arasında kaldım şu an elimde one Plus 9 pro var gerçi onları yerini aratmaz diye düşünüyorum
Oneplus 9 Pro bir müddet kullandım geçmiş yılların amiral gemisi halen pek çok cihazı gömer fakat şarjı su gibi içiyor ekran parlaklığı vs her bokunu kısmama rağmen 4 saat bilemedin 5 saat ekran süresi veriyordu snapdragon 888 kronik ısınma sorunu olan işlemciydi yazın cihazda slot oynarken dahi ısınıyordu.. Oneplus 9 yerine geçebilecek model Mi14 olur ancak Redmi serisi kıyısından köşesinden yaklaşamaz..

guns n roses

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,491
2,373
113
Samsungda en ucuz telefon piyasade ne var şimdi sıfır olarak fiyat bakimindan
a 33den aşa alma agacim 11 12k bandında he bide trendyol n11 sakın alma sifir kapali kutu diye gonderirler ama sıfır cıkmaz kesinlikle 500 900tl daha ucuz die sakın internetten alma ben aldim işgilendim ilk sıfır gibi hersey jelatin uzerinde vs vs zaten kumardan kazanmistim parayi pekte umrumda degil idi içini bir açtım telefonun abowwww leş toz toprak batarya degişmiş orjin degil işlemler yapılmış . telefonun içini actigim içinde iade de edemedim oyle gotumde patladi. sonra 5 ay sonra bataryasi şişti

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,585
979
113
Biraz daha bekle üstüne koymaya çalış İphone al seneler önce 11 Pro Max almıştım şimdi o aldığım fiyatın 3 4 katına satabiliyorum enflasyona yenilen bi cihaz değil İphone android kullananlara Allah sabır versin

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,936
2,558
113
REDMİ NOTE 12 aldım 1 aydır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.

Pasabey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
586
414
63
redmi ile samsung kıyaslama mi serisi ile kıyaslaki adil rekabet olsun samsung s serisi hariç alt ürün gamı oldukça kalitesiz materyalden samsung bile çinli meditek dimensity işlemci kullanıyor ucuz yollu cihazlarında amiral gemisi modellerinde exynos ve snapdragon tercih ediyor exynos içlerinde en çöp işlemcidir mediatek dimensity ile arşa çıktı piyasanın kralı snapdragon işlemci samsung uzun süre ülkemize aynı modelin snapdragon varyantı olduğu halde çöp exynos işlemcili cihazları dayadı..

guns n roses

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,491
2,373
113
redmi ile samsung kıyaslama mi serisi ile kıyaslaki adil rekabet olsun samsung s serisi hariç alt ürün gamı oldukça kalitesiz materyalden samsung bile çinli meditek dimensity işlemci kullanıyor ucuz yollu cihazlarında amiral gemisi modellerinde exynos ve snapdragon tercih ediyor exynos içlerinde en çöp işlemcidir mediatek dimensity ile arşa çıktı piyasanın kralı snapdragon işlemci samsung uzun süre ülkemize aynı modelin snapdragon varyantı olduğu halde çöp exynos işlemcili cihazları dayadı..
şoyle diyim sana ekran amoled xiaomode ama samsungda amoled. zaten super amoled yada amoled ekran patenti samsunga ait benim en bariz hisseitim fark bu idi. xiaomi honor skior mukor tarzi telefonlara c sınıfı ekran amoled verirler daha karanlik olur renkler biraz çırtlaktır ekran biraz sertdir göz yorar. ama samsung pamuk gibidir super amoled ekranları. yada ses çıkışlar hoparlörleri keza samsung iyidir. yada batarya dayanıklilik konusu. aga şey yani at kafali samsungcu degilim sadece cogu telefonu kullandim iphone xiaomi honor sikor fikor. yada zevk meselesidir ne bilim herkes taze fasulye sevmez gibi gibidir belkide bilemicim😂

Pasabey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
586
414
63
Kafanıza bir model yattı diyelim misal Redmi Note 13 Pro 5G girdiniz Trendyol, Hepsiburada vs cihazın 23 bin TL fiyat etiketi ile Türkiye garantili olarak satıldığını gördünüz bir başka satıcıda yine aynı ibare ile aynı cihazın 15 bin TL olduğunu gördünüz buraya dikkat Distribütör garantili ve İthalatçı garantili olarak fark var diğeri kayıtsız olarak resmi yoldan satılıyor buna dikkat edin ayrıca bu ülkede garanti bir şey ifade etmiyor cihazı düşürdün,sıvı teması,vb pek çok olasılıkta garanti dışı kalır..

FutbolEmpire

Darlandım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
948
510
93
Oneplus 9 Pro bir müddet kullandım geçmiş yılların amiral gemisi halen pek çok cihazı gömer fakat şarjı su gibi içiyor ekran parlaklığı vs her bokunu kısmama rağmen 4 saat bilemedin 5 saat ekran süresi veriyordu snapdragon 888 kronik ısınma sorunu olan işlemciydi yazın cihazda slot oynarken dahi ısınıyordu.. Oneplus 9 yerine geçebilecek model Mi14 olur ancak Redmi serisi kıyısından köşesinden yaklaşamaz..
13 Pro 5g düşünüyorum fiyatı da uygun en azından batarya 5100 mah, bu cihaz çok güzel fakat şarjı iPhone dan farkı yok şu anda