- 1,192
- 1,300
- 113
Beyler yurt dışı cihazı kullanıyorum yakın zamanda kapanacak uzaktan bağlanıp imei atiliyormuş samsung galaxy note 10 bilgisi olan var mı ya da anlayan
Denedim kaç kez de bir yerde hata yapıyorum anlamadimInternette bir sürü imei atma programı var elinde imei varsa tabi
Denedim kaç kez de bir yerde hata yapıyorum anlamadim
Dostum işlemci farkediyor o yüzden olmuyor bu video da sp ve qualcom islemcilerine atılıyor ama exynos kabul etmiyor yine De teşekkür ederim
telefoncular 50tlye atıyomuş galiba , bende red mi cihaz bakıyorum global diyor yurtdışı kayıt sanırsam alsam patlar mı acaba düşünüyorumBeyler yurt dışı cihazı kullanıyorum yakın zamanda kapanacak uzaktan bağlanıp imei atiliyormuş samsung galaxy note 10 bilgisi olan var mı ya da anlayan
Yok dostum ne 50 si yeni nesil telefonları 250 den başlıyor fiyat farkına değecek bir şey al yoksa hiç bulaşma ben 4 bine almıştım burada 10 bindi telefontelefoncular 50tlye atıyomuş galiba , bende red mi cihaz bakıyorum global diyor yurtdışı kayıt sanırsam alsam patlar mı acaba düşünüyorum
tel 1.500 zaten o yüzden mi 50 dedi acabaYok dostum ne 50 si yeni nesil telefonları 250 den başlıyor fiyat farkına değecek bir şey al yoksa hiç bulaşma ben 4 bine almıştım burada 10 bindi telefon
Elektronik cihazın garantisi yoktur yani sorun her cihazda çıkabilir ama ben bu şekilde 3 cihaz aldım Xiaomi hiç sorun çıkmadı hala kullanıyorum.Bu şekil reklamasyon yapmış ama cihazı aldıktan sonra sorun olursa yan çizerler mi güvenemedim.
Ekli dosyayı görüntüle 148170
Haklısın elektronik cihaz şans işi birazElektronik cihazın garantisi yoktur yani sorun her cihazda çıkabilir ama ben bu şekilde 3 cihaz aldım Xiaomi hiç sorun çıkmadı hala kullanıyorum.