Teşekkür ederim bilgilendirme için işin gücün rast gelsinBen bi ara maddi olarak sıkıntıya düştüm 15 pro maxi satmak zorunda kaldım 1-2 ay 11 kullandım sonra 13 aldım 13 bile bana 11 in tadını vermedi ve 12 13 ler 11e göre daha küçük
O kadar yok almaz alsa alsa güvenlik yaması alır11 in 4 5 senesi daha var deniyor
Bilemiyorum çok bilgim yok reisO kadar yok almaz alsa alsa güvenlik yaması alır
Rica ederim dostum güncelleme muhabbetine de takılma piyasası asla düşmeyen bi telefon 11 i al devam et şuna dikkat et sadece telefon açılmamış olsun değişeni olmasın yeterTeşekkür ederim bilgilendirme için işin gücün rast gelsin
O fiyata amiral gemisi telefonlara yönel kafan rahat olsunBilemiyorum çok bilgim yok reis
Knk piyasası en fazla 1 2 sene düşmez sabit kalır da bence 11 mantıksız 5 senelik telefon bide 2. El almasını önerme adamaRica ederim dostum güncelleme muhabbetine de takılma piyasası asla düşmeyen bi telefon 11 i al devam et şuna dikkat et sadece telefon açılmamış olsun değişeni olmasın yeter
11 o paraya alınacak em mantıklı telefon 17-18 bantlarında 12 hatta 12 pro ikiside cenaze alınmaz hepsini kullandım 11in sıfırına da 25 bin verilmezKnk piyasası en fazla 1 2 sene düşmez sabit kalır da bence 11 mantıksız 5 senelik telefon bide 2. El almasını önerme adama
AGA alıcaksan 13 pro max al hatta yurt dışı al daha saglamlarSelamın aleyküm herkese iyi forumlar elimde kullandığım 3 tane telefon var biri iphone 8 diğerleri huawei telefonu peder 8i bana ver diğerlerini 3-5 bine sat sana 2. El birkaç model üstünü alayım iphone dedi. 2 tane alternatif buldum.
İphone 11 64 gb kutu fatura var orijinal şarj aleti pil sağlığı 89 18 bin tl
İphone 12 128 gb kutu fatura şarj aleti yok pil sağlığı 83 telefon kasasında kılcal çizikler var 23.500 tl ( bunu almak için kendimde 3-5 bin koymam gerekecek.
Hangisi mantıklı yardımcı olur musunuz? Çevremdeki insanlar 12 çok radyasyon yayıyor ve kutu fatura olmayan telefon alınmaz dediler.
Maalesef o kadar Bütçem yokAGA alıcaksan 13 pro max al hatta yurt dışı al daha saglamlar
Bu arada cidden yurt dışı telefonda düşünebilirsin iPhoneMaalesef o kadar Bütçem yok
Nasıl oluyor onlar kapanmıyor muydu bi süre sonraBu arada cidden yurt dışı telefonda düşünebilirsin iPhone
Telefonda sim girişi varsa 4 normal 4 ay da e simle 8 ay açık yılbaşından sonra bi daha 8 ay açık yani her sene 8 ay hakkın var bu sene nisanda alırsan 8ay öyle açık 8 ayda yılbaşından sonra toplam 16 ay açık olurNasıl oluyor onlar kapanmıyor muydu bi süre sonra
Reis şuan aldım iPhone 11 1 saat falan oluyor rahatmış ya telefon vallaTelefonda sim girişi varsa 4 normal 4 ay da e simle 8 ay açık yılbaşından sonra bi daha 8 ay açık yani her sene 8 ay hakkın var bu sene nisanda alırsan 8ay öyle açık 8 ayda yılbaşından sonra toplam 16 ay açık olur
Hayırlı olsun dost parayı vurdun heralddReis şuan aldım iPhone 11 1 saat falan oluyor rahatmış ya telefon valla
Yok canoHayırlı olsun dost parayı vurdun heraldd
Bende 12prodan 11e düştüm kral aynı tek sıkıntısı 11şarj dolarken %50den %60a kadar hafif bi ısınıyo oda hiçbişey yani kafan rahat olur kutu faturada var bigün satarsan bunlar önemli şeyler 11alSelamın aleyküm herkese iyi forumlar elimde kullandığım 3 tane telefon var biri iphone 8 diğerleri huawei telefonu peder 8i bana ver diğerlerini 3-5 bine sat sana 2. El birkaç model üstünü alayım iphone dedi. 2 tane alternatif buldum.
İphone 11 64 gb kutu fatura var orijinal şarj aleti pil sağlığı 89 18 bin tl
İphone 12 128 gb kutu fatura şarj aleti yok pil sağlığı 83 telefon kasasında kılcal çizikler var 23.500 tl ( bunu almak için kendimde 3-5 bin koymam gerekecek.
Hangisi mantıklı yardımcı olur musunuz? Çevremdeki insanlar 12 çok radyasyon yayıyor ve kutu fatura olmayan telefon alınmaz dediler.
Hayırlı olsun kral son mesaja bakmadan yazmışım en iyisini yapmışsınReis şuan aldım iPhone 11 1 saat falan oluyor rahatmış ya telefon valla