- 103
- 24
- 28
Kardeş başka bankadanda başvursan yine beklersin ben 13 ünde başvurdum vakıfbank ziraat ikiside 24 gündür beklemedeBenim gibi hala bekleyen varmı 36 gün oldu hala cevap yok. Ziraatten başvurdum keşke başka bankadan başvursaydım. Ekli dosyayı görüntüle 68187
Kardeş enterasan bişey oldu benim çalıştım kurumda memur arkadaş var üstüne 400 milyardan 2 tane evi var 100 bin tşlil arabası var puanı tavan yaptı ona bile olumsuz geldi kardeş bunj görünce umudum kalmadıbu bekleyenlerde bende varım bekletip bekletip yok mu diyecekler yoksa bu bekleyenlere verecekler mi ???
Ona bile derken zaten ona çıkması hata kardeşim.. bu kredi sicili bozuk olanlar için hane geliri düşük olanlar için.20 bin TL ÖSYM kredi borcum vardı banka hesaplarımda e haciz vardı blokeli yanım.ziraat bankasına başvurmuştum 20 günde çıkmıştıKardeş enterasan bişey oldu benim çalıştım kurumda memur arkadaş var üstüne 400 milyardan 2 tane evi var 100 bin tşlil arabası var puanı tavan yaptı ona bile olumsuz geldi kardeş bunj görünce umudum kalmadı
Kardeşler ben şimdi anladım şansa kadere bence bu kredi işiBenim.7 gunde onaylandi vakifbank
Kardeş alakaso yok bende 4.500 yazdımBeyler bence gelir bilgisini yüksek gösterenlere öncelik tanıdılar ben gelir bilgisini 5bin tanımladım cünkü bana 10 günde cıkmıştı. 5 bin başvurmuştum 5 bin olarak cıktı
Sıfır alaka..2000 yazdım gelir bilgisine çıktı banaBeyler bence gelir bilgisini yüksek gösterenlere öncelik tanıdılar ben gelir bilgisini 5bin tanımladım cünkü bana 10 günde cıkmıştı. 5 bin başvurmuştum 5 bin olarak cıktı
Aynen bende bekliyorum.Benim gibi hala bekleyen varmı 36 gün oldu hala cevap yok. Ziraatten başvurdum keşke başka bankadan başvursaydım. Ekli dosyayı görüntüle 68187
14 nisandan beri benimde ayni 5k basvurdum degerlendirmedeBenim gibi hala bekleyen varmı 36 gün oldu hala cevap yok. Ziraatten başvurdum keşke başka bankadan başvursaydım. Ekli dosyayı görüntüle 68187
Ben Vakıfbank tan başvurdum pazartesi günü bugün çarşamba sonuç bankada sıra bekliyorumBenim gibi hala bekleyen varmı 36 gün oldu hala cevap yok. Ziraatten başvurdum keşke başka bankadan başvursaydım. Ekli dosyayı görüntüle 68187