- 1,460
- 613
- 113
Kardeşim güle güle harca 24 gündür bekliyorum bendeBen Vakıfbank tan başvurdum pazartesi günü bugün çarşamba sonuç bankada sıra bekliyorum
Kardeşim güle güle harca 24 gündür bekliyorum bendeBen Vakıfbank tan başvurdum pazartesi günü bugün çarşamba sonuç bankada sıra bekliyorum
bir işler karıştırıyorlar belli de umarım bizim lehimize sonuclanır.Dostlar KGF’yi aradım ek olarak BDDK ikisinin de söylediği şeyden çıkarttığım şu “Açık icrası, protestolu çek/senet olanlar için düzenlemeler yapılıyor bu düzenlemeler kapsamın da icralık vb olan bir çok kişiye verilecek” temsilcinin söylediği de düzenlemeler yapılıyor dedi icralık vs olanlar için. Şayet bende 15 nisanda başvurdum vakıfbankta 4 tane icra dosyam var kredi, kredi kartı, kmh vs bende 20 gündür bekliyorum. Ayrıyetten red mesajı gidenlere başvurmaları taktirde hiç bir şekilde yararlanamayacakları yönde bilgiler verdi bir taraftan red mesajı almadığıma seviniyorum diğer taraftan hala beklemede olmadına kızıyorum. Geçenlerde de açık icrası olanların kredi aldığına dair BDDK’ya şikayet yazdım. Taraflı davranılmaması gerektiğini. Herkese eşit yaklaşılması gerektiğini belirttim bugün yarın dönüş yaparlar diye tahmi ediyorum.
Sağol kardeşim çektim şimdi parayıKardeşim güle güle harca 24 gündür bekliyorum bende
Kardeşim icean varmıydıVakıfbank'tan başvurun arkadaşlar pazartesi başvurdum çalışmıyorum da şimdi 7.500 çektim
İcranvarmıydıKardeşim icean varmıydı
24 gündür değerlendirmede benimkideBenim gibi hala bekleyen varmı 36 gün oldu hala cevap yok. Ziraatten başvurdum keşke başka bankadan başvursaydım. Ekli dosyayı görüntüle 68187
açık icran vb var mı dostum?1 nisandan beri değerlendirmedeydi Düb geceye kadar , an itibari ile onay almış ziraat bankası . Fakat SMS falan gelmedi onay aldığına dair . Uygulamaya girip onay aldığını gördüm
Yapılandırma da kredi kartı borcum vardı dostum , sicilim çok temiz sayılmazaçık icran vb var mı dostum?
https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bi...asvurulari/ihtiyac-destek-kredisi-kullandirimArkadaşlar bu ziraat in kredi başvuru sorgulama linkini bilen varmı.müsterisi değilim başvurmuştum ama dönüş yok hala bilen biri link yazabilirmi
yapılandırma da dediğin yani edevletten bakınca icralık dosyaların görünüyor açık olanlar ondan bahsediyorum dostum yani açık takibin var dimi?Yapılandırma da kredi kartı borcum vardı dostum , sicilim çok temiz sayılmaz
Ne sansli adamsinBen Vakıfbank tan başvurdum pazartesi günü bugün çarşamba sonuç bankada sıra bekliyorum
Valla Allaha şükür bugün yüzüm gündü ya tüm borçları Kapattim kafam rahat evime gidiyorum Allah'ıma şükür yaNe sansli adamsin