- 8,327
- 3,187
- 113
Dalga geçiyolar resmen. Çıkıp deseler vatandaslars bu surede yardimci olamadik dese bisey demicem. Alanen yalan konusuyolarYalan. Benim sülalemden bile alan olmadi
Dalga geçiyolar resmen. Çıkıp deseler vatandaslars bu surede yardimci olamadik dese bisey demicem. Alanen yalan konusuyolarYalan. Benim sülalemden bile alan olmadi
o acık ıcralardan banka ıcrası varmı kardes bırde mesajmı geldı yoksa sorgulamadamı gordunŞakamı lan adamlar sanki sesimi duydu yuh anasını bana onay geldiyse evdevlette 9 tane açık icram var Ekli dosyayı görüntüle 73360
Garanti fianamsbank birde evshop evkur lardeş sesimi duydular sanki mesaj geldio acık ıcralardan banka ıcrası varmı kardes bırde mesajmı geldı yoksa sorgulamadamı gordun
Bosyere sallamissin demekki adamalra45 gün sonunda oh be
Kardeşim acil lazım 15 bin yapmam lazm çok acil kardeşSiteye atmak icinmi oredi basvurusu yapti n karar senin ama yanlis yaptigi
5 bini kaybedecksin siteye falan simdiden soyleyim. Ama borc odersen veya cebinde durursa kârli cikarsinKardeşim acil lazım 15 bin yapmam lazm çok acil kardeş
O para ahlı kumar parası gibi olur binlerce kişi bekledi alamadı insanlar aç uyudu haksızlık yapıldı verilmedi kumara atma derim kaybedersen çok üzülürsün bırak 5k 5k olarak kalsınKardeşim acil lazım 15 bin yapmam lazm çok acil kardeş
Kardeş mevburum 15 bin yapmam lazım5 bini kaybedecksin siteye falan simdiden soyleyim. Ama borc odersen veya cebinde durursa kârli cikarsin
Kardeşim ama çok lazm ya merro ya herroO para ahlı kumar parası gibi olur binlerce kişi bekledi alamadı insanlar aç uyudu haksızlık yapıldı verilmedi kumara atma derim kaybedersen çok üzülürsün bırak 5k 5k olarak kalsın
Bol sanslar o zamnKardeş mevburum 15 bin yapmam lazım