Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tesekkürler GameOfbet

rebayy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,170
1,070
113
tebrıkler hayrını gor

Samet59

Üye
Yeni Üye
43
12
8
Nası yasak o kadar etkinlik oluyor 5 kişi 20 TL onları kaldır ozmn admin bizde arkadasın tebrik ettik belki Bi etkinlikte o yapar bizi de görür nesi var bunun görmessede canı sagolsun yani ne var bunda

cahit202020

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
127
70
28
Gameofbet e helal olsun gerçekten . Çekiliş yapıyor ve ödüyor , bende burada oynarım o zaman artık

cahit202020

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
127
70
28
Nası yasak o kadar etkinlik oluyor 5 kişi 20 TL onları kaldır ozmn admin bizde arkadasın tebrik ettik belki Bi etkinlikte o yapar bizi de görür nesi var bunun görmessede canı sagolsun yani ne var bunda
Kardeşim adam seni gördü diyelim diğerini görecek topu topu 1.000₺ . 50 bin olsa neyse :)

Samet59

Üye
Yeni Üye
43
12
8
Ne bu ya hasan sas Hagi muhabbeti gibi herkes yazıyor forumda bişey yok biz yazınca waaauuww ne var m. K. Kardesim 1000 TL yi dağıtsın demiyorumki zaten ben hayrını görsün bizde katıldık çekilişe cıkmadı kısmet arkadasın sansı varmıs cıkmıs o yüzden sans parası diledik kendide uygun görürse kimseye bıcak dayamadım yani arkadastan Baska herkes cevap veriyor masallah

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,584
979
113
Ne bu ya hasan sas Hagi muhabbeti gibi herkes yazıyor forumda bişey yok biz yazınca waaauuww ne var m. K. Kardesim 1000 TL yi dağıtsın demiyorumki zaten ben hayrını görsün bizde katıldık çekilişe cıkmadı kısmet arkadasın sansı varmıs cıkmıs o yüzden sans parası diledik kendide uygun görürse kimseye bıcak dayamadım yani arkadastan Baska herkes cevap veriyor masallah
La 20 mesajın var kimlik onayın yok şans parası atacak olsa sana bile atamaz önce şu forumun şartlarını yerine getir öyle millete racon kes

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
Un helvası tarihi:

• 100 gram tereyağı
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 su bardağı un
  • Yarım su bardağından biraz fazla kırılmış ceviz
Şerbeti İçin;

• 2 su bardağı toz şeker
  • 3 su bardağı sıcak su ya da süt
Cevizli Un Helvası Tarifi'nin Yapılışı
  1. Un helvasının yapımı için, bir kasede sıcak su ya da sütü ve toz şekeri karıştırın. Şekerin erimesi yeterli olacaktır.
  2. Uygun bir tencereye tereyağı ve sıvı yağı alarak eritelim.
  3. Yağ eridikten sonra unu ilave ederek tahta kaşıkla karıştıralım ve 15 dakika kadar kavuralım. (un kahve rengi alana kadar).
  4. Unumuz yeterince kavrulduktan sonra cevizleri ekleyelim ve 1-2 dakika daha kavuralım.
  5. Unumuz kavrulduktan sonra şerbeti yavaş yavaş ilave edelim ve şerbetini çekene kadar sürekli karıştıralım. (top top olmasın diye).
  6. Hazır hale gelen helvamızı ocaktan aldıktan sonra çorba kaşığıyla şekil verelim.
  7. Un helvası tarifimiz servise hazır. Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
23 ocak Mevlit Kandili için cevizli un helvasıyapmıştım, komşulara da götürdüm helvayı çok beğendiler..

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,807
153,410
113
Her hangi bir konu içinde bir daha birinden para istediğini görmeyelim dostum. Forum içi para alışverişi yasak kuralları bilmiyorsan okuyabilirsin.. iyi forumlar.