- 4,170
- 1,070
- 113
tebrıkler hayrını gor
Benim kankam gelmiş 🤣@canberk3535 üvey kardeş lazımmı
Kardeşim adam seni gördü diyelim diğerini görecek topu topu 1.000₺ . 50 bin olsa neyseNası yasak o kadar etkinlik oluyor 5 kişi 20 TL onları kaldır ozmn admin bizde arkadasın tebrik ettik belki Bi etkinlikte o yapar bizi de görür nesi var bunun görmessede canı sagolsun yani ne var bunda
bilet etkinliği hocam kime çıkarsa artık yatırımdan başka gereksinime bakmıyolar22 mesajla iyi kazanmıssın yatırım olunca işler değişiyor demekki
La 20 mesajın var kimlik onayın yok şans parası atacak olsa sana bile atamaz önce şu forumun şartlarını yerine getir öyle millete racon kesNe bu ya hasan sas Hagi muhabbeti gibi herkes yazıyor forumda bişey yok biz yazınca waaauuww ne var m. K. Kardesim 1000 TL yi dağıtsın demiyorumki zaten ben hayrını görsün bizde katıldık çekilişe cıkmadı kısmet arkadasın sansı varmıs cıkmıs o yüzden sans parası diledik kendide uygun görürse kimseye bıcak dayamadım yani arkadastan Baska herkes cevap veriyor masallah
Her hangi bir konu içinde bir daha birinden para istediğini görmeyelim dostum. Forum içi para alışverişi yasak kuralları bilmiyorsan okuyabilirsin.. iyi forumlar.Ne bu ya hasan sas Hagi muhabbeti gibi herkes yazıyor forumda bişey yok biz yazınca waaauuww ne var m. K. Kardesim 1000 TL yi dağıtsın demiyorumki zaten ben hayrını görsün bizde katıldık çekilişe cıkmadı kısmet arkadasın sansı varmıs cıkmıs o yüzden sans parası diledik kendide uygun görürse kimseye bıcak dayamadım yani arkadastan Baska herkes cevap veriyor masallah
Ilk uyelerdenmde k adimi unuttum broo zmn chet vardi yeni acildydi22 mesajla iyi kazanmıssın yatırım olunca işler değişiyor demekki
Tebrikler @Reiss38Ilk uyelerdenmde k adimi unuttum broo zmn chet vardi yeni acildydi
Hshdhdh o hala buralarda mi laDur reis24 okuduk yüreğimiz agzimiza geldi kardeş tebrikler