Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Teselli

eyesofshadow

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,574
1,805
113
Nefes alıyon ya gerisini boşver para gelir yine elbet sıkma tatlı canını okşa p....

asdrepli1

Aşkta kaybettim, belki kumarda.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
628
182
43
Sana verecek teselli yok dost. Kaybetmişsin hala maxwin kovalayacağım diyorsun. Site açayım da gel orada oyna bari para yabancıya gitmesin. :)

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,016
3,631
113
Aynı hastalık bende de var maalesef 100 milyar kazandım mal gibi değerlendirmedim çünkü borçlar vardı onları ödedikten sonra bende yine sabit 100 bin kalsın diyince gitti o parada giden yaştan gidiyor umarım hepimiz tes zaman da 200 den fazla alır noktayı koyarız yoksa bu bize noktayı koyacak

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,866
47,752
113
süresiz mi yedi yazık olmuş iyi biri gibiydi bana da arada yazardı özelden
Ne yazigi be kardesim sende amma safmissin he,adam dolandirici diyorum milleti tokatliyor diyorum sen hala yazik diyorsun.gordunmu burda hic cekilis falan actigini?hic kimseye hic bisey atmaz anca cekilise katilir rollere katilir para kopartir cakaldi o iyi odlu ben cok sevindim.seni doalndircak sana cvp yazmiycak sonra forumda dolasicak he olmaz ole sey