Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti The Magician - İkili 3.3K

Kupon Miktarı
3315
Kupon Oranı
4.10

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,728
2,295
113
Lazımsa 5-6 tane daha var, atayım onları da
%30 alip utanmayan sen 35k anaparayi düş demişim benim kazandığım tutar seni ilglendirmez senin kazandigin tutar üzerinden hesapla şimdi 30k nin %35 i kac yapiyor 😂 ben sana 12 dedim yuvarlayip sen 14 dedin sonra aldin 5k yı işte bu kadar bak yine atacaktim güvensizlik muhabbetinr girip at iste kesintisi olsun muhabbetlerine girdin ya orada bitti

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,981
3,952
113
%30 alip utanmayan sen 35k anaparayi düş demişim benim kazandığım tutar seni ilglendirmez senin kazandigin tutar üzerinden hesapla şimdi 30k nin %35 i kac yapiyor 😂 ben sana 12 dedim yuvarlayip sen 14 dedin sonra aldin 5k yı işte bu kadar bak yine atacaktim güvensizlik muhabbetinr girip at iste kesintisi olsun muhabbetlerine girdin ya orada bitti
olum sen nasıl bir utanmazsın ya, okuyorsun demi @ferdikadıoğlu bak açık açık söylüyor yaptığı şerefsizliği ben böylesini görmedim. Yüzü kösele olmuş bunun. Allahından bul birader. Hadi iyi geceler herkese