Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti The Magician - İkili 31K

Kupon Miktarı
31011
Kupon Oranı
2.89

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,347
7,908
113
Gitti bitti reis geçmiş olsun. Nba mis leş gibi takımlar böyle oyun mu olur. Amerika kitasindan komple uzak durmak gerek vallahi hep kartellerde buradan çıkıyor zaten şikenin Nirvanasi var bunlarda

gonghu1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,176
426
83
Bağımlısin dost bak bu forumda en çok gözüme çarpan sen oldun yol yakinken toplan

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,235
47,951
113
Gitti bitti reis geçmiş olsun. Nba mis leş gibi takımlar böyle oyun mu olur. Amerika kitasindan komple uzak durmak gerek vallahi hep kartellerde buradan çıkıyor zaten şikenin Nirvanasi var bunlarda
Bro normal takim deilki bumlar coluk cocuk oynuyor gir bi kadrolara bak hepsi birbirinden yeteneksizler.cocuklar tecrube kazansin diyr yapilan bi hazirlik turnuvasi gibi bisey bu.asla bahsi almam bunlara ben

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,240
5,409
113
Var çok var benim gibi evim arabam var arsamda var gidip hepsini kumara yatirmiyorum demi bu adamda olsa basacak potansiyel var çok yüksek oynuyor
Forumdaki herkes kumar bagimlisi. Evini arabani basmiyorsun diyr bağımlı olmadigini düşünüyorsan en tehlikeli durumda olan sensin bence. Farkina varip kabullenmek daha az zarsr verir

Mayko78

Karakter önemli Mesele yeğen Satılık olan çok.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,267
12,114
113
Kaybedecek birseyi olmayan adamdır kumarci korkarak kumar oynanmaz 2 2 daha 4.

gonghu1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,176
426
83
Forumdaki herkes kumar bagimlisi. Evini arabani basmiyorsun diyr bağımlı olmadigini düşünüyorsan en tehlikeli durumda olan sensin bence. Farkina varip kabullenmek daha az zarsr verir
10 yil oldu hepsini emegimle aldım birseyimi satipta şuana kadar kumara basmadim boş yapma lütfen

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,235
47,951
113
Vancouver da geldi tekten gitti reis :(
Maçı izledim aklım almadı nasıl 46ds gol gelirde maç hala sakın olur merak ettimdep süreye oynuyordu sürekli adamın biri allem etti kullem eti 2 kişiyi calimlayip orta yaptı içerde sadece 1 kişi vardı tam ayağına gitti top oda golü attı.ama maçta taraftar yok sadece küçük çocuk sesleri geliyor cidden çocuk sesi 10 yaşlarında falandır gol olunca bile çocuk yarışmalarında çıkan sesler çıktı acaba taraftar cezasimi vardı maçta yoksa bunların hiç taraftarları yokmu cidden.2side büyük kulüpler nasıl olur kimse yok

gonghu1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,176
426
83
Cebimde 80 bin olsa gidip kumara basmam nakit cash hisse alırım akıllı adamla kumarci adam arasında fark var sana versem 80 bini 1 saate yersin 🤣

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,240
5,409
113
Cebimde 80 bin olsa gidip kumara basmam nakit cash hisse alırım akıllı adamla kumarci adam arasında fark var sana versem 80 bini 1 saate yersin 🤣
Cok sukur mal varligimi söyleyecek kadsr gorgusuz degilim. 21yuzyilda kripto varliklara yatirim yapmak varken hissr senedi alacak kadar da cahil değilim. Baskalarinin fikirleri canini acitiyorsa uzgunum gerceklere alisman lazim

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,427
6,961
113
gecmıs olsun dost olmadımı olmuyo sağlık olsun