- 1,176
- 426
- 83
iki üç ele fıs olmaz umarım aşırı bağımlılık sezdim
Ünlü kahin Baba Vanga tek rakibim şuan 🤣Sen 6 2 6 3 dedin ama 6 1 biticek bilemedin cigerim
Vay be o orana basacak para yok olsaydı da gider masa tenisine oynardım herhalde 🤣-.2.5 oyun handi 4.55di
Sırf senin dediğin gelsin diye kırdırcaklar şimdiÜnlü kahin Baba Vanga tek rakibim şuan 🤣
Erken biter dedim bu kadar erken beklemedim reisSırf senin dediğin gelsin diye kırdırcaklar şimdi
İlk setteki kanser oyundan sonra kimse beklemiyordu babacımErken biter dedim bu kadar erken beklemedim reis
Tayland inanılmaz kötü ya yedek kadroyla bile atar gibime geliyor o sayıyı porto riko . Tek endişelendiğim nokta fark acılınca oyunu salmalarıPorto rikonun iki pota altıda sakatlanmış öyle yazıyor istatisklerdr
Abi enteresan bir adamsın valla hiç tanımam hiç bakmam tenis falan ama o parayı basmakta her babayiğit harcı değil helal olsun bol sanslarin olsun dostHerkese bol kazançlar...
Büyük bağımlılık gerekiyor dost onun için aman uzak durAbi enteresan bir adamsın valla hiç tanımam hiç bakmam tenis falan ama o parayı basmakta her babayiğit harcı değil helal olsun bol sanslarin olsun dost
Adamın nicki magic, guvvetli bir Kasa büyüsü yapmış, kasayı kaça katladı baksana diğeri de gelir.3.30 da görüşürüz biraz mola
Büyük bağımlılık gerekiyor dost onun için aman uzak dur
[/QUOT inşallah gelir kazanır kupon
Reis lütfen benide kat@Malatya3444 @Hayat1kumar @yagunay
1 el blackjack atıyorum. Kazanırsam helalinden 400 er çalışır 3'ünüze çekim verebilirsem porto riko maçı sonu. Sizin için oynuyorum bakalım 1 el şansınız ne kadar