- 3,918
- 3,867
- 113
berankis'in servisler patates çünkü 2 oyundur
dost sen istedin de vermedik miSen verdinde oynamadık mı dost
Bu sefer ki tesadüf
Barankis 1.servis bulmak zorunda yoksa mala bağlıyorberankis'in servisler patates çünkü 2 oyundur
Sende ayrı psikopatsın 350k bırakıyorsun bari elinde ki telefon 5 bin lik olmasa baridost günün sonunda hepimiz domalıyoruz ben 1 günde 350K domaldım hepsi forumda kayıtlı, ben alıyorum da bir sevime mi yarıyor. Böyle danışmanlık hizmeti verince kafam rahat
7500 e almıştım, patladı tel işte. Mac'i satmıştım bir ara onun yerine Mac aldım 63 civarına m3 çipli yenilerden o araSende ayrı psikopatsın 350k bırakıyorsun bari elinde ki telefon 5 bin lik olmasa bari
Kirdirdi aptal izliyoruz saatlerdir aptalı ya sabır yaKırdıracak gibi, servis oyunu cidden 2 oyundur facia
Zlot 500 e 500 veriyor dost her alanda geçerli haberin olsun 5k yap çek çekmek bizim işimizSen verdinde oynamadık mı dost
Bu sefer ki tesadüf
Güzelmiş. Ama paramız yok.Zlot 500 e 500 veriyor dost her alanda geçerli haberin olsun 5k yap çek çekmek bizim işimiz
500 e 500 bizim işimiz dost 2 dk da 0Güzelmiş. Ama paramız yok.
Gitti muhtemelen bakalım tie a kalır belkiBerankis kendine kaybedecek bu maçı 9 tane çift hata 2 oyun ediyor zaten karşı tarafa hediye.
Reaksiyon vermesi lazımBerankis kendine kaybedecek bu maçı 9 tane çift hata 2 oyun ediyor zaten karşı tarafa hediye.
Ömer Üründül gibisinReaksiyon vermesi lazım
Eyvallah birader sende Rasim Ozan gibisin umarım gelir kuponun ama yaptığın ayıp hadi iyi gecelerÖmer Üründül gibisin
Kupon gelmez büyük olasılıkla fakat Ömer Üründül kötü biri mi ki alındın anlamadım.Eyvallah birader sende Rasim Ozan gibisin umarım gelir kuponun ama yaptığın ayıp hadi iyi geceler